Najlepszym rozwiązaniem, byłaby zmiana stanowiska pracy.Beatris pisze:czy ktoś ma podobną sytuację? w ogóle to nie wiem co z tymi rolnikami robić?
To jest moja praca. Wychwytuję osobników, nie mających zielonego pojęcia o swojej pracy.~lan pisze:Gość, a może Ty byś się w końcu jakąś pracą zajął, a wymądrzał/a tutaj, wzrok sobie w końcu zepsujesz jak tak będziesz śledzić to forum...jesteś bezużyteczny/a
jak wychwytujesz - to wszystko musisz wiedzieć, to od czasu do czasu byś nam biednymGość pisze:To jest moja praca. Wychwytuję osobników, nie mających zielonego pojęcia o swojej pracy.~lan pisze:Gość, a może Ty byś się w końcu jakąś pracą zajął, a wymądrzał/a tutaj, wzrok sobie w końcu zepsujesz jak tak będziesz śledzić to forum...jesteś bezużyteczny/a
Akurat Ty, rozumujesz logicznie i orientujesz się w tym co robisz.Kati@ pisze:jak wychwytujesz - to wszystko musisz wiedzieć, to od czasu do czasu byś nam biednymGość pisze:To jest moja praca. Wychwytuję osobników, nie mających zielonego pojęcia o swojej pracy.~lan pisze:Gość, a może Ty byś się w końcu jakąś pracą zajął, a wymądrzał/a tutaj, wzrok sobie w końcu zepsujesz jak tak będziesz śledzić to forum...jesteś bezużyteczny/auświadomił co robimy źle /tak po znajomości/