zdo a chorobowe z KRUS - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 17 ]

Napisano: 29 maja 2014, 23:34

pani przy składaniu wniosku o zdo oznajmiła, że we wrześniu 2013 była na zwolnienieniu z KRUS-u. Potem była na zwolnienieu w styczniu 2014r. Czy przysługuje jej zdo z wyrównaniem?
Beatris

Napisano: 30 maja 2014, 7:56

czy ktoś ma podobną sytuację? w ogóle to nie wiem co z tymi rolnikami robić?
Beatris

Napisano: 30 maja 2014, 9:43

Beatris pisze:czy ktoś ma podobną sytuację? w ogóle to nie wiem co z tymi rolnikami robić?
Najlepszym rozwiązaniem, byłaby zmiana stanowiska pracy.
Gość

Napisano: 30 maja 2014, 9:53

dzięki, nie wpadłam na to.
Beatris

Napisano: 30 maja 2014, 9:55

Gość, a może Ty byś się w końcu jakąś pracą zajął, a wymądrzał/a tutaj, wzrok sobie w końcu zepsujesz jak tak będziesz śledzić to forum...jesteś bezużyteczny/a
~lan

Napisano: 30 maja 2014, 9:59

~lan pisze:Gość, a może Ty byś się w końcu jakąś pracą zajął, a wymądrzał/a tutaj, wzrok sobie w końcu zepsujesz jak tak będziesz śledzić to forum...jesteś bezużyteczny/a
To jest moja praca. Wychwytuję osobników, nie mających zielonego pojęcia o swojej pracy.
Gość

Napisano: 30 maja 2014, 12:33

:P dobrze płacą?
~lan

Napisano: 30 maja 2014, 12:40

Gość pisze:
~lan pisze:Gość, a może Ty byś się w końcu jakąś pracą zajął, a wymądrzał/a tutaj, wzrok sobie w końcu zepsujesz jak tak będziesz śledzić to forum...jesteś bezużyteczny/a
To jest moja praca. Wychwytuję osobników, nie mających zielonego pojęcia o swojej pracy.
jak wychwytujesz - to wszystko musisz wiedzieć, to od czasu do czasu byś nam biednym :( uświadomił co robimy źle /tak po znajomości/
Kati@

Napisano: 30 maja 2014, 13:11

Kati@ pisze:
Gość pisze:
jak wychwytujesz - to wszystko musisz wiedzieć, to od czasu do czasu byś nam biednym :( uświadomił co robimy źle /tak po znajomości/
Akurat Ty, rozumujesz logicznie i orientujesz się w tym co robisz.
Gość

Napisano: 30 maja 2014, 13:15

logiczne jest, że osoba była na chorobowym wiec za te okresy nie przyznajesz wyrównania
nowy

Strona 1 z 2    [ Posty: 17 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x