Zdo badanie uprawnien do zwrotu zaleglosci.

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
marla1980

Zdo badanie uprawnien do zwrotu zaleglosci.

Post autor: marla1980 »

A jak w waszych ośrodkach zamierzacie badać sytuacje opiekonow pod katem zwrotu zaległości z odsetkami? Według mnie logicznie rzecz biorąc jeżeli ten opiekun pozytywnie przebranie przez weryfikację pod kątem zwrotu zaległości , spełniał także wszystkie przesłanki ustawy obowiązującej do 31 grudnia 2012 r i nadal opiekuje się niepełnoprawnym ,fakt ten potwirdza pracownik socjalny to zdo na bieżąco przysługuje opiekunowi. Na logikę żeby dostać zwrot zaległości należy spełniać przesłanki do ustawy obowiązującej do dnia 31 grudnia 2012 r! Czy dobrze to interpretuje?
mam56

Re: Zdo badanie uprawnien do zwrotu zaleglosci.

Post autor: mam56 »

Dobrze rozumujesz .
Andziaaaaaa

Post autor: Andziaaaaaa »

a czy powinniśmy do zwrotu robić wywiad
anetag
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: anetag »

ej ale do zwrotu nie ma wywiadu, wywiad mamy robić tylko do zasiłków wypłacanych od dnia wejścia w życie ustawy
Annagops

Post autor: Annagops »

To chyba dwie decyzje, jak do wyrównania nie a od wejścia w życie ustawy tak?
Bingo

Post autor: Bingo »

Jeśli opiekun 10 maja podejmie pracę poprzez PUP czy będzie mu przysługiwało wyrównanie od lipca ubr,, mimo obecnej rezygnacji z opieki?
ODPOWIEDZ