Czy ktos z Was odmawia ZDO rolnikom? Ja odmawiam rolnikom- chce najszybciej wiedzieć jak SKO sie na to zapatruję przy odwołaniu (na odmowe rolnikowi) Czy ktos ma moze wzór decyzji odmownej?
A niby dlaczego odmawiasz rolnikom.Co napiszesz w podstawie prawnej. Przecież to nie jest zgodne z naszą ustawą. No chyba, że rolnik ci napisał że nie zaprzestał pracy w gospodarstwie rolnym.
Rozmawiałam z Krusem i oni na te oświadczenia kręca nosem. Ze to nie jest zadne zaprzestanie skoro nadal jest właścicielem. mi chodzi o przypadek gdzie jest syn z ojcem i nie ma komu przejąc pracy w gospodarstwie i od razu widac ze to oświadczenie to sciema. Chcę zobaczyc co sko na to powie a decyzje odmowna opre o ustawe o ubezp. rolników tylko musze poszukac tego konkretnego artykułu.
Jestem rolnikiem. I mam pytanie jak mogę wstecz zaprzestać prowadzenia gospodarstwa? I czy gmina w takim przypadku odda mi pieniądze za zapłacony podatek???? Czy Krus odda mi za ubezpieczenie???? Oczywiście, że NIE!!! Nie jestem jasnowidzem i na pewno się odwołam od odmownej decyzji.