na jakiej podstawie uchylić decyzję na ZDO. Osoba wymagajaca opieki wyjechała na jakiś czas do kuzynki poza miejsce zamieszkania, nie wie kiedy wróci. Sytuacja wyszła podczas aktualizacji wywiadu. Osoba sprawująca opiekę napisała, że matka wyjechała 25 listopada. Czy za kilka dni listopada naliczyć nienależne.
no ale osoba wymagająca opieki nie może odwiedzić rodziny ?
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
No dobrze j, ja nie wiem na jaki czas ona wyjechała, może na trzy, cztery miesiące ( bo tak chyba jest ) to co , osoba niby sprawująca opiekę ma brać pieniądze , a jak się ma do tego wywiad przeprowadzony przez pracownika socjalnego stwierdzający, że osoba nie sprawuje opieki
Gość pisze: a jak się ma do tego wywiad przeprowadzony przez pracownika socjalnego stwierdzający, że osoba nie sprawuje opieki
jak nie sprawuje to uchylenie ale ja bym dla pewności wezwała jeszcze do złożenia wyjaśnień
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
zrobiłam wezwanie, córka napisała, że matka wyjechała 25 listopada ona nie wie na jak długo ( w domyśle długo ) pracownik socjalny rozmawiał telefonicznie z matką, też nie określiła kiedy wróci