ZDO pilne po aktualizacji - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 09 gru 2014, 9:34

Mam problem z aktualizacją wywiadu do ZDO. Pracownik socjalny był na wywiadzie i stwierdził że osoba sprawująca jest w szpitalu bo złamała nogę, osoba wymagająca opieki potwierdziła że córka opiekuje się nią, ale obecnie złamała nogę i jest w szpitalu. Co z tym robić czy wstrzymać ZDO, czy płacic dalej co byście zrobili?
kos

Napisano: 09 gru 2014, 9:46

płacić dalej
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 09 gru 2014, 9:51

ale czy nikt mi nie zarzuci przy kontroli że w wywiadzie jest napisane że sprawowała a obecnie jest w szpitalu to nie sprawuje?
kos

Napisano: 09 gru 2014, 17:24

A kto pod nieobecność córki sprawuje opiekę, czy ten podopieczny nie jest pozostawiony sam sobie, czy to nie stanowi dla niego zagrożenia ? Jak tu jest w porządku to przecież nie można mieć dla kogoś pretensji, że złamał nogę - no chyba, że szalał na dyskotece.
wwo

Napisano: 09 gru 2014, 20:13

kos pisze:ale czy nikt mi nie zarzuci przy kontroli że w wywiadzie jest napisane że sprawowała a obecnie jest w szpitalu to nie sprawuje?
Przełóż wywiad na za dwa tygodnie, albo za miesiąc zrób drugi. A jak kontrola się czepi...no teoretycznie może, ale to są normalni ludzie, nie mają monopolu na rację, też się mogą mylić, a jak wytkną "błąd" nie będący błędem to można ich spuścić na drzewo.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x