ZDO po 15 maja - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 26 maja 2014, 12:20

Klient stara się o ZDO na matkę na oba okresy, spełnia warunki, przy czym miał kilka miesięcy z umową zlecenie w czasie od wrzesien 2013 do początku maja 2014i za ten okres nie daję wyrównania-to wiem. Chcę się jedynie upewnić co w okresie od 15 maja 2014. Nie pracuje od dnia dzisiejszego tj 26 maja 2014 r. zatem zdo należy się dopiero od dnia złożenia wniosku, np od 27 maja 2014 prawda?
kasiekd1
Praktykant
Od: 05 maja 2014, 13:02
Zajmuję się:

Napisano: 26 maja 2014, 12:24

jeżeli nie pracuje od dzisiaj to zdo możesz przyznać również od dzisiaj
..... mam szczęście, jestem człowiekiem......
Sipera
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 15 kwie 2014, 8:47
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań

Napisano: 26 maja 2014, 13:04

ja tez mam pania która pracowała od pazdziernika na umowe na czas okreslony miała swiadczenie przyznane do 30 czerwca czy gdy sie zwoliiła z dniem 26 maja mozna jej przyznac zdo na starych zasadach bo wyrównanie jej sie nalezy do wrzesnia pózniej praca a teraz kontynłacja zdo bo sie pogubiłam w tym wszystkim czy musi sie starac na nowych zasadach o specyjalny zasiłek opiekunczy
morela

Napisano: 26 maja 2014, 13:05

ja tez mam pania która pracowała od pazdziernika na umowe na czas okreslony miała swiadczenie przyznane do 30 czerwca czy gdy sie zwoliiła z dniem 26 maja mozna jej przyznac zdo na starych zasadach bo wyrównanie jej sie nalezy do wrzesnia pózniej praca a teraz kontynłacja zdo bo sie pogubiłam w tym wszystkim czy musi sie starac na nowych zasadach o specyjalny zasiłek opiekunczy
morela

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x