Zegarek na rękę

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
ODPOWIEDZ
dawidross

Zegarek na rękę

Post autor: dawidross »

Pochwalcie się swoimi zegarkami na rękę....
Jakie modele nosicie na co dzień?
Casio, Seiko, Certina, Tissot, Citizen... A może jeszcze jakieś inne :P
Jakie zegarki preferujecie: na pasku skórzanym czy na bransolecie?
mariuszmix

Re: Zegarek na rękę

Post autor: mariuszmix »

Aktualnie mam 2 zegarki. Jeden stary Casio, zakupiony jakieś 6 lat temu, za niecałe 200 zł. Zegarek na bransolecie. Rzadko przeze mnie wykorzystywany.
Częściej noszę zegarek marki Tissot, na pasku skórzanym - fajny sprzęt więc się nim mogę pochwalić: https://www.zegarmistrz.com/TISSOT_T0334 ... -2626.html

Wprawdzie nie jest jakiś drogi - ale nie potrzebuję jakiś super, hiper drogich urządzeń.
Awatar użytkownika
de Charette
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: de Charette »

same Hofmany i Kamińskie....
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
artur74

Post autor: artur74 »

mariuszmix pisze:Aktualnie mam 2 zegarki. Jeden stary Casio, zakupiony jakieś 6 lat temu, za niecałe 200 zł. Zegarek na bransolecie. Rzadko przeze mnie wykorzystywany.
Częściej noszę zegarek marki Tissot, na pasku skórzanym - fajny sprzęt więc się nim mogę pochwalić: https://www.zegarmistrz.com/TISSOT_T0334 ... -2626.html

Wprawdzie nie jest jakiś drogi - ale nie potrzebuję jakiś super, hiper drogich urządzeń.
Witam wszystkich!

Akurat posiadam w swojej kolekcji zegarek marki Tissot i mogę go zdecydowanie polecić każdemu kto zastanawia się nad zakupem tego modelu.
Na uwagę zasługuje wysoka jakość wykonania, mechanizm który precyzyjnie odmierza czas.
Osobiście mam zegarek kwarcowy, ale o mechanikach też słyszałem pochlebne opinie.
Tak więc wart jest swojej ceny.
piotr8172
Praktykant
Zajmuję się: ŚW
Kontakt:

Post autor: piotr8172 »

Zastanawiam się nad wyborem prezentu dla brata i myślę nad zegarkiem. Coś klasyczne, na skórzanym pasku.
Kerner
Praktykant
Zajmuję się: Pracujący
Kontakt:

Post autor: Kerner »

Jeśli pytanie dotyczy wyboru nie tylko prezentu, ale i prezentu elitarnego, to koniecznie przeczytaj rolex set watch. Może zatrzymasz się na tym wspaniałym prezencie ;)
ODPOWIEDZ