Zespół interdyscyplinarny - Wzory pism

Strona 2 z 3    [ Posty: 22 ]

Napisano: 04 maja 2012, 14:27

A nie mozecie wkleic tego druku??? Prosimy...
~kalina

Napisano: 04 maja 2012, 14:27

A nie mozecie wkleic tego druku??? Prosimy...
~kalina

Napisano: 04 maja 2012, 15:03

Proszę pomóżcie !!!
~mariusz

Napisano: 09 maja 2012, 21:41

zwykłe pismo piszę, jezeli NK wplynela z Policji to tylko im pisze nie informuje
nikogo wiecej
~ex

Napisano: 01 cze 2012, 15:26

Mam takie pytanie w sprawie numeracji pism wychodzących do ofiar lub sprawców przemocy w celu wezwania na posiedzenie. Jak numerujecie te pisma?
~zespół

Napisano: 05 cze 2012, 16:12

proszę o podanie druku konczacego prace zespołu w danej rodzinie. podaje e-maila [email protected]
~marysia

Napisano: 28 cze 2012, 15:47

ja rownież prosze o wysłanie protokołu zakonczenia NK i wzór opisu podjetych działań w ramach NK na meila [email protected]. z góry dziękuje
~kierownik

Napisano: 28 cze 2012, 19:15

Witam, my piszemy,że na podstawie rozporządzenia z dnia...na podstawie monitoringu z środowiska podjęto decyzję o zakończeniu procedury, ponieważ np przemoc ustała.Polecam komentarz Pana Wrony odnośnie procedury N K. tam jest wzór.
~lola

Napisano: 10 sie 2012, 0:07

Witam.

Prosze o wysłanie protokołu zakonczenia NK i wzór opisu podjetych działań w ramach NK na adres [email protected] Pozdrawiam :)
~justyna

Napisano: 24 sie 2012, 12:25

Witam
Mam pytanie, czy doszukała się ktoś jak wygląda sprawa ważności posiedzeń Zespołu Inter.? Chodzi mi o ilość obecnych członków zespołu na posiedzeniu.... Okres wakacyjny, a nam wypada termin co 3-miesięcznego spotkania, a obawiam się niskiej frekwencji.
Pozdrawiam :)
~Katarina

Strona 2 z 3    [ Posty: 22 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x