Zespół interdyscyplinarny

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
~kalina

Re: Zespół interdyscyplinarny

Post autor: ~kalina »

A nie mozecie wkleic tego druku??? Prosimy...
~kalina

Post autor: ~kalina »

A nie mozecie wkleic tego druku??? Prosimy...
~mariusz

Post autor: ~mariusz »

Proszę pomóżcie !!!
~ex

Post autor: ~ex »

zwykłe pismo piszę, jezeli NK wplynela z Policji to tylko im pisze nie informuje
nikogo wiecej
~zespół

Post autor: ~zespół »

Mam takie pytanie w sprawie numeracji pism wychodzących do ofiar lub sprawców przemocy w celu wezwania na posiedzenie. Jak numerujecie te pisma?
~marysia

Post autor: ~marysia »

proszę o podanie druku konczacego prace zespołu w danej rodzinie. podaje e-maila [email protected]
~kierownik

Post autor: ~kierownik »

ja rownież prosze o wysłanie protokołu zakonczenia NK i wzór opisu podjetych działań w ramach NK na meila [email protected]. z góry dziękuje
~lola

Post autor: ~lola »

Witam, my piszemy,że na podstawie rozporządzenia z dnia...na podstawie monitoringu z środowiska podjęto decyzję o zakończeniu procedury, ponieważ np przemoc ustała.Polecam komentarz Pana Wrony odnośnie procedury N K. tam jest wzór.
~justyna

Post autor: ~justyna »

Witam.

Prosze o wysłanie protokołu zakonczenia NK i wzór opisu podjetych działań w ramach NK na adres [email protected] Pozdrawiam :)
~Katarina

Post autor: ~Katarina »

Witam
Mam pytanie, czy doszukała się ktoś jak wygląda sprawa ważności posiedzeń Zespołu Inter.? Chodzi mi o ilość obecnych członków zespołu na posiedzeniu.... Okres wakacyjny, a nam wypada termin co 3-miesięcznego spotkania, a obawiam się niskiej frekwencji.
Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ