Zespół interdyscyplinarny
Re: Zespół interdyscyplinarny
zwykłe pismo piszę, jezeli NK wplynela z Policji to tylko im pisze nie informuje
nikogo wiecej
nikogo wiecej
Mam takie pytanie w sprawie numeracji pism wychodzących do ofiar lub sprawców przemocy w celu wezwania na posiedzenie. Jak numerujecie te pisma?
proszę o podanie druku konczacego prace zespołu w danej rodzinie. podaje e-maila [email protected]
ja rownież prosze o wysłanie protokołu zakonczenia NK i wzór opisu podjetych działań w ramach NK na meila [email protected]. z góry dziękuje
Witam, my piszemy,że na podstawie rozporządzenia z dnia...na podstawie monitoringu z środowiska podjęto decyzję o zakończeniu procedury, ponieważ np przemoc ustała.Polecam komentarz Pana Wrony odnośnie procedury N K. tam jest wzór.
Witam.
Prosze o wysłanie protokołu zakonczenia NK i wzór opisu podjetych działań w ramach NK na adres [email protected] Pozdrawiam

Witam
Mam pytanie, czy doszukała się ktoś jak wygląda sprawa ważności posiedzeń Zespołu Inter.? Chodzi mi o ilość obecnych członków zespołu na posiedzeniu.... Okres wakacyjny, a nam wypada termin co 3-miesięcznego spotkania, a obawiam się niskiej frekwencji.
Pozdrawiam
Mam pytanie, czy doszukała się ktoś jak wygląda sprawa ważności posiedzeń Zespołu Inter.? Chodzi mi o ilość obecnych członków zespołu na posiedzeniu.... Okres wakacyjny, a nam wypada termin co 3-miesięcznego spotkania, a obawiam się niskiej frekwencji.
Pozdrawiam

Oprócz Zespół interdyscyplinarny - Wzory pism przeczytaj również:
JRzWA
PILNE
nienaleznie pobrane św. rodzinne przekazane przez KRUS
Udostępnienie danych osobowych
zapytanie do starostwa
SKO Umorz. zaległości
usługi
decyzja
GDZIE SZUKAC METRYCZKI
metryczka