zięć burmistrza ;) - odesłanie do sko
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
zięć burmistrza ;) - odesłanie do sko
czy ktoś mógłby mnie poratować pismem przewodnim do sko ? chodzi mi o odesłanie wniosku o 500 + zięcia burmistrza
. i oczywiście powołam się na art. 25 kpa, ale jakoś mi kompletnie nie idzie tworzenie pisma do tego ... może ktoś, coś ?

-
- Referent
- Zajmuję się: świadczenia
- Kontakt:
Re: zięć burmistrza ;) - odesłanie do sko
Zgodnie z art. 133 ustawy z dnia 14 czerwca 1960 r. – Kodeks Postępowania Administracyjnego (Dz. U. z 2017 r., poz. 1257) OPS....przesyła w załączeniu dokumentację związaną z odwołaniem .... (dane osoby) od decyzji odmawiającej przyznania prawa do świadczenia wychowawczego na pierwsze i jedyne dziecko w rodzinie, którym jest ........
Jednocześnie informuję, iż stanowisko odwołującej jest nietrafne albowiem w uzasadnieniu decyzji z dnia ........ nr ...... było wyjaśnione, iż we wskazanej sprawie ............
W związku z tym nie było przesłanek do stwierdzenia utraty dochodu.
W tym stanie rzeczy podtrzymuję swoją decyzję.
Jednocześnie informuję, iż stanowisko odwołującej jest nietrafne albowiem w uzasadnieniu decyzji z dnia ........ nr ...... było wyjaśnione, iż we wskazanej sprawie ............
Pozdrawiam 

- Paragraf
- Referent
- Zajmuję się: PS/ŚW/FA/DM/ŚR
- Kontakt:
Tu nie chodzi o odwołanie, ale o wyłączenie organuEswuszka pisze:Zgodnie z art. 133 ustawy z dnia 14 czerwca 1960 r. – Kodeks Postępowania Administracyjnego (Dz. U. z 2017 r., poz. 1257) OPS....przesyła w załączeniu dokumentację związaną z odwołaniem .... (dane osoby) od decyzji odmawiającej przyznania prawa do świadczenia wychowawczego na pierwsze i jedyne dziecko w rodzinie, którym jest ........

Mogę się mylić, możesz mieć rację 

-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
dokładnie. poratuje mnie ktoś takim pismem przewodnim
?

-
- Praktykant
- Zajmuję się: ZR,ŚW
- Kontakt:
Działając na podstawie art. 25 § 1 pkt 1 w związku z art. 26 § 2 pkt 1, ustawy z dnia 14 czerwca 1960 roku Kodeksu postępowania administracyjnego (tekst jedn. Dz. U. z 2017 r. poz. 1257)
Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej ......., zwraca się z prośbą o wyłączenie ,
od udziału w postępowaniu dotyczącym ustalenia prawa do świadczenia wychowawczego na jego dziecko....... , wnioskowanego dnia ...... przez ...... zam ..............
W związku z powyższym, w załączeniu przesyłamy przedmiotowy wniosek celem załatwienia sprawy albo wskazania innego organu.
Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej ......., zwraca się z prośbą o wyłączenie ,
od udziału w postępowaniu dotyczącym ustalenia prawa do świadczenia wychowawczego na jego dziecko....... , wnioskowanego dnia ...... przez ...... zam ..............
W związku z powyższym, w załączeniu przesyłamy przedmiotowy wniosek celem załatwienia sprawy albo wskazania innego organu.
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Oprócz zięć burmistrza ;) - odesłanie do sko - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
Nowy wzór sprawozdań miesięcznych z 500+ od października 17r
Urlop wychowawczy udzielony do grudnia, do kiedy przyznać 50
Brak rozliczenia z US - jak to rozwiązać
dziecko w dwóch składach rodziny
Sprawozdanie SW-G za październik 2017
jak dać żeby zabrać, czyli jak nie wiadomo o co chodzi to ch
Decyzja wykonana czy możliwa zmiana?
Czy można dopisać męża do składu rodziny po rozwodzie
aliment na rzecz innych osób spoza rodziny - opieka naprzemi
zasiłek opiekuńczy z Zus-u ?
utrata pracy w poł. październik i od poł. macierzyński
500+ składki KRUS - jak liczyć dochód
policzyc razem czy rozdzielic dwa różne dochody
Podjęcie pracy w okresie 3 m-cy od zakończenia poprzedniej -
umowa od grudnia 2016 uzysk czy nic?
Umowa dzierżawy między ojcem a córką liczyć czy nie?