źle policzony dochód - wyr. od IV 2016?
źle policzony dochód - wyr. od IV 2016?
j.w. teraz wyszło przy sprawdzaniu czy można wyrównać?
Re: źle policzony dochód - wyr. od IV 2016?
to był błąd pracownika przy wyliczaniu - czy teraz można to wyrównać od początku czy też zachęcić do złożenia nowego wniosku?
zachęcić do złożenia nowego wniosku? Żartujesz?! A co z tymi miesiącami od kwietnia?
nie nie żartuję bo to nie temat do żartów - też pracownik ma wyrzuty ale nie było to celowe - przy nawale kwietniowym zdarzyło się - teraz tylko pytam czy jest możliwość wyrównania???
Ciekawe, Zuzanko, czy Ty byś chciała, żeby Tobie przepadło tyle pieniędzy z czyjejś winy? Z pewnością byłabyś tak wspaniałomyślna...
szkoda, że z takimi reakcjami spotykam się oczywiście że szkoda tych pieniędzy i tak jak już pisałam nie było to celowe i nie wierzę, że nikomu błąd się nie przydarzył - a chciałam szukać pomocy jak to można to naprawić ale widzę , że niestety nikt nie jest w stanie mi pomóc!!!
No i po co się unosisz? Wszystkich chyba wzburzyło to, że sugerowałaś, by pani teraz złożyła wniosek a wtedy przepadłyby jej pieniądze od kwietnia... Przeszukaj forum, już ładnych parę razy był podobny wątek poruszany
do SKO o unieważnienie decyzji, a teraz niech złoży nowy wniosek, żebyś mogła przyznać na bieżąco. A później spłacisz zaległości.
ale przecież SKO unieważni całą decyzję a nie tylko do marca i będzie przyznane na cały okres, do końca września
Oprócz źle policzony dochód - wyr. od IV 2016? - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
DO SYGNITY PYTANIE
wyrok sądu
u. wychowawczy skrócony bo u. macieżynski na nowe dziecko
wypowiedź wiceministra - o co chodzi?
renta strukturalna
UZYSKANIE RODZICELSKIEGO
uzyskanie- uchylenie
KRUS i działalność gospodarcza
brakuje Wam kasy na wypłaty?
DECYZJA ROPS/GOPS
nowy wniosek na pierwsze dziecko-utrata dochodu
PIT 8C