sprawozdanie a koordynacja sygnity

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
milena9393

sprawozdanie a koordynacja sygnity

Post autor: milena9393 »

W sprawozdaniu rzeczowo finansowym nie wchodzą mi świadczenia w ramach koordynacji, w lutym wypłaciłam 5500 zł więc powinno być je widać. W styczniu płaciłam też 5000 i robiąc sprawozdanie w styczniu bylo je widac. Co moglam zrobic zle? W styczniu jak i w lutym wprowadzalam w sygnity jako decyzje marszalka.
milena9393

Re: sprawozdanie a koordynacja sygnity

jak wchodze w komórki sprawozdania-analiza danych to są te świadczenia ale jest kwota 0,00 dlatego nie liczy ich a na liscie wyplat sa i ktota wyplaconych sw tez sie zgadza
Gość

Post autor: Gość »

Mam trochę podobny problem, tzn. w sprawozdaniu nie wykazuje mi 2 świadczeń z koordynacji. Te 2 świadczenia nie są wykazane w wydatkach poniesionych w danym miesiącu oraz w liczbie świadczeń wypłaconych w danym miesiącu, natomiast reszta wykazywania jest poprawnie. W sprawozdaniu za styczeń koordynacja była wykazana prawidłowo. W sprawozdaniu za luty te 2 w szczegółowej analizie wykazane są jako 0. Najnowsza aktualizacja zainstalowana.
Gość

milena9393 pisze:jak wchodze w komórki sprawozdania-analiza danych to są te świadczenia ale jest kwota 0,00 dlatego nie liczy ich a na liscie wyplat sa i ktota wyplaconych sw tez sie zgadza
mam tak samo
Gość

I co robicie? doliczacie te kwoty?
milena9393

No powinniśmy doliczyć ręcznie ale czemu tego nie widać? W styczniu było ok
SYGNITY
Starszy inspektor
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
Kontakt:

Post autor: SYGNITY »

Nie zmienialiśmy reguł wykazywania koordynacji. Proszę sprawdzić czy jest uzupełniona kwotę ustawową w planie wypłat.
Tomek
milena9393

SYGNITY pisze:Nie zmienialiśmy reguł wykazywania koordynacji. Proszę sprawdzić czy jest uzupełniona kwotę ustawową w planie wypłat.

Udało sie, dziekuję :)
ODPOWIEDZ