sprawozdanie a koordynacja sygnity
sprawozdanie a koordynacja sygnity
W sprawozdaniu rzeczowo finansowym nie wchodzą mi świadczenia w ramach koordynacji, w lutym wypłaciłam 5500 zł więc powinno być je widać. W styczniu płaciłam też 5000 i robiąc sprawozdanie w styczniu bylo je widac. Co moglam zrobic zle? W styczniu jak i w lutym wprowadzalam w sygnity jako decyzje marszalka.
Re: sprawozdanie a koordynacja sygnity
jak wchodze w komórki sprawozdania-analiza danych to są te świadczenia ale jest kwota 0,00 dlatego nie liczy ich a na liscie wyplat sa i ktota wyplaconych sw tez sie zgadza
Mam trochę podobny problem, tzn. w sprawozdaniu nie wykazuje mi 2 świadczeń z koordynacji. Te 2 świadczenia nie są wykazane w wydatkach poniesionych w danym miesiącu oraz w liczbie świadczeń wypłaconych w danym miesiącu, natomiast reszta wykazywania jest poprawnie. W sprawozdaniu za styczeń koordynacja była wykazana prawidłowo. W sprawozdaniu za luty te 2 w szczegółowej analizie wykazane są jako 0. Najnowsza aktualizacja zainstalowana.
mam tak samomilena9393 pisze:jak wchodze w komórki sprawozdania-analiza danych to są te świadczenia ale jest kwota 0,00 dlatego nie liczy ich a na liscie wyplat sa i ktota wyplaconych sw tez sie zgadza
No powinniśmy doliczyć ręcznie ale czemu tego nie widać? W styczniu było ok
-
- Starszy inspektor
- Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
- Kontakt:
Nie zmienialiśmy reguł wykazywania koordynacji. Proszę sprawdzić czy jest uzupełniona kwotę ustawową w planie wypłat.
Tomek
SYGNITY pisze:Nie zmienialiśmy reguł wykazywania koordynacji. Proszę sprawdzić czy jest uzupełniona kwotę ustawową w planie wypłat.
Udało sie, dziekuję

Oprócz sprawozdanie a koordynacja sygnity - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
źle policzony dochód - wyr. od IV 2016?
brakuje Wam kasy na wypłaty?
DECYZJA ROPS/GOPS
nowy wniosek na pierwsze dziecko-utrata dochodu
PIT 8C
czy kryterium 1200zł
uchylenie
nienależnie pobrane 500+ RODZINY ZASTĘPCZE
Szkolenie Wardach
Pierwsze dziecko
empatia
Elmer-ROPS