ZŁY TYTUŁ WYKONAWCZY

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
nowa1991

ZŁY TYTUŁ WYKONAWCZY

Post autor: nowa1991 »

Witam,

Jestem nowa w tej dziedzinie więc zwracam się o pomoc!
Dostałam informacje od US, że nie wszczynają egzekucji ze względu na źle wystawiony tytuł wykonawczy. ( pieczątka szefa w części G - a tam jej być nie powinno, moja wina i niedopatrzenie). I teraz: czy mogę w jakiś sposób poprawić ten nieszczęśliwie błędnie obstemplowany tytuł? czy już nic nie można z nim zrobić?? Proszę o pomoc !!!
nowa1991
nowa1991

ZŁY TYTUŁ WYKONAWCZY

??? proszę o jakąś podpowiedź :cry:
Awatar użytkownika
de Charette
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: ZŁY TYTUŁ WYKONAWCZY

Post autor: de Charette »

robisz nowy
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
ja:)

Post autor: ja:) »

Ja też miałam taki przypadek: szef podpisał nie w tej części co trzeba, przysłali mi ten tytuł, prosili przesłać poprawiony odpis Więc wydrukowałam dwa egzemplarze tego samego, wójt podpisał i wysłałam Na razie cisza.
gops @

Post autor: gops @ »

a kto podpisuje tytuły wykonawcze wójt czy kierownik GOP-u ????
ja:)

Post autor: ja:) »

Wójt
gops @

a upomnienie wójt czy kierownik GOPS ????
gops @

a upomnienie podpisuje wójt czy kierownik GOPS ????
nowa1991

dziękuję bardzo! pracuję na sygnity - czyli robię zmianę tamtego źle podpisanego tytułu wykonawczego i odsetki pozostawiam bez zmian czy robię nowe na dzień zmiany tytułu? (jest mi głupio,że pytam o takie rzeczy ale bez żadnego szkolenia i przygotowania zostało powierzone mi to zadanie - masz zrobić i koniec :( a nie chcę popełnić nowych błędów)
co do upomnień u mnie podpisywał kierownik z up. wójta
ODPOWIEDZ