Zmiana decyzji na stały zasiłek, pilne! - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 29 lis 2016, 18:49

Do 15 listopada klientka pobierała świadczenie rodzicielskie, od grudnia należy jej zmienić kwotę zasiłku stałego tak? Bo raczej nie od listopada prawda? A może pisaliście decyzję zmieniającą w takim przypadku i się podzieliłby ktoś.
Edyta aa

Napisano: 01 gru 2016, 11:03

nikt nie pisał? proszę bardzo pomóźcie.
Edyta aa

Napisano: 01 gru 2016, 11:09

Zmieniasz od grudnia w związku ze zmianą dochodu i ustalasz nową wysokośc zasiłku stałego od grudnia.Pisałaś już pewnie takie decyzje albo koleżanki.
t.franek

Napisano: 01 gru 2016, 11:42

gdybym pisała to bym nie prosiła o pomoc, Franio pomóż proszę.Jeśli możesz to wklej, z góry dziękuję.
Edyta aa

Napisano: 01 gru 2016, 12:41

Nie mam gotowca.
w podstawie- 163 KPA i te same art. jak w pierwszej decyzji + art. 106 ust.3b,ust.5 ustawy o pomocy spol.

orzekam
od dnia 01.12.2016r. zmienic decyzję kierown.M....O...P...S...znak:.....z dnia....przyznającą prawo do zas. stałego w związku ze zmianą dochodu w taki sposób, że:
- od dnia 01.12.2016r. ustalam nową wysokość zas. stałego w kwocie...zł miesięcznie.

uzasadnienie
tu opisuj wszystko,że wyniku wywiadu środowiskowego przepr. w dniu...ustalono.....pisz ci teraz jest dochodem,itp.na końcu ze nadal spełnia przesłnki z art. 37 i to rozbuduj, dlatego orzeczono jak w sentencji.
pouczenie
jak w każdej decyzji
t.franek

Napisano: 01 gru 2016, 13:27

to dziękuję za pomoc Franio :) a może ktoś miałby jednak gotową - utracone swiadczenie rodzicielskie, bardzo by mi to ułatwiło.
Gość

Napisano: 01 gru 2016, 13:44

to dziękuję za pomoc Franio :) a może ktoś miałby jednak gotową - utracone swiadczenie rodzicielskie, bardzo by mi to ułatwiło.
Edyta aa

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x