"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
jak to zrobić, babeczka ma problem z mężem jest chory psychicznie ma to stwierdzone zaświadczeniem od lekarza, on był zmienić nr konta ja zmieniłam, a ona dziś przychodzi i mi mówi jak sprawa się przedstawia że jest chory i nie daje na życie a i że ona z dziećmi mieszka w innej gminie i co teraz mogłabym zrobić żeby ona dostała te pieniążki?
tym bardziej bym była ostrożna jak on jest chory ... nie wiadomo jak sie zachowa jak kasa mu na konto nie wpłynie
jak ona mieszka w innej gminie to niech tam składa wniosek o zr, ty wezwij mężusia do złożenia wyjaśnień art. 27 ust. 2
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes