zmiana formy płatności - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 16 lip 2014, 12:05

Rodzinne jest na męża czy żona może zmienić formę płatności ?
guciuqqqqq

Napisano: 16 lip 2014, 12:05

oficjalnie nie
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 16 lip 2014, 12:10

jak to zrobić, babeczka ma problem z mężem jest chory psychicznie ma to stwierdzone zaświadczeniem od lekarza, on był zmienić nr konta ja zmieniłam, a ona dziś przychodzi i mi mówi jak sprawa się przedstawia że jest chory i nie daje na życie a i że ona z dziećmi mieszka w innej gminie i co teraz mogłabym zrobić żeby ona dostała te pieniążki?
guciuqqqqq

Napisano: 16 lip 2014, 12:12

tym bardziej bym była ostrożna jak on jest chory ... nie wiadomo jak sie zachowa jak kasa mu na konto nie wpłynie :roll:
jak ona mieszka w innej gminie to niech tam składa wniosek o zr, ty wezwij mężusia do złożenia wyjaśnień art. 27 ust. 2
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 16 lip 2014, 12:18

Też tak właśnie myślałam po chorym psychicznie też nie wiadomo co się spodziewać ale dzięki za odpowiedz myślę że tak będzie najlepiej zrobić
guciuqqqqq

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x