No to jak zachodzi podejrzenie, to potwierdzasz podejrzenie i zmieniasz na rzeczowkę a nie bawisz się w jakieś "códa". A jak chcecie tak, że asystent pilnuje delikwentki co robi z kasą, to zwyczajnie prośba o zmianę formy wypłaty na kasę od danego miesiąca i tyle.JoannaS pisze:zachodzi podejrzenie marnotrawienia świadczenia, więc nastąpiła zmiana na gotówkę. Tylko nic formalnie, wszystko na podstawie ustaleń. Szukam szybkiego rozwiżzania na to aby było zgodnie z ustawą.
Czyli po takim wniosku świadczeniobiorcy mogę bez problemu zrobić formę gotówkową bez zawiadomień czy zmian w decyzji? Tylko na tym mi zależy, pomijamy fakt podejrzenia marnotrawienia.Tom. pisze:w związku z marnotrawieniem można zmieniać wypłatę na formę rzeczową (np talony) po przeprowadzeniu stosownego postępowania a nie na odbiór kasy w kasie , natomiast zmiana z konta na gotówkę, przekaz itp to sprawa wyłącznie pobieracza świadczeń
W pouczeniu mam informację o wypłacie,Korowiow pisze:W sentencji masz coś dot. wypłaty na konto czy tylko w pouczeniu?