Witam dzisiaj po raz kolejny próbowałam zmienić decyzję w związku ze zmiana sytuacji w Sygnity( nowe orzeczenie po ponownym odwołaniu si ę klientki od poprzedniego orzeczenie) dodatek kształcenie i rehabilitacja był przyznany do 30.11.2015, oprócz tego inne dodatki zr.na inne dzieci do końca okresu 15/16. Dziś chciałam wprowadzić o zmiane aby dalej wypłacać kształcenie, do tej pory było to bez problemu, a dziś pojawiał się komunikat, która decyzje chce zmieniać wybrałam że zr( takich komunikatów wcześniej nie miałam), skopiowałam z poprzedniego dochody do nowego wniosku o zmiane i w efekcie przyznało mi ten dodatek ale wyrzuciło mi poprzednie świadczenia i uchyliło na inne dzieci w edycji decyzji,jedno przyznało pare innych uchyliło. Co mam robić podpowiedzcie co robie żle. Orzeczenie dołączono, czy na etapie zmiany mam wyczyścić wszystkie inne dodatki na inne dzieci i zaznaczyć tylko kształcenie.Bo już nie pamiętam, zmieniałam 4 dec(jestem nowa) i do tej pory nie było takich kwiatków. Nie wiem czemu mi tak się zadziało nie miałam wcześniej takiej sytuacji, jak robiłam zmianę to przyznawało mi tylko zmianę a nie uchylało reszty na inne dzieci.Proszę podpowiedzcie.