ZMIANA MIEJSCA ZAMIESZKANIA OD STYCZNIA - Stypendia

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 18 sty 2021, 13:04

wnioskodawczyni złozyła mi wniosek i przyznałam jej stypendium od wrzesnia do grudnia 2020. teraz w styczniu zgłosiła się , że zmieniła miejsce zamieszkania. Co powinnam zrobić z decyzja na drugi okres od stycznia do czerwca ? czy powinna w nowej gminie złozyc nowy wniosek czy powinnam przesłać swój do realizacji do nich?
kika9011
Praktykant
Od: 29 paź 2020, 10:13
Zajmuję się: ŚR/ŚW/FA

Napisano: 18 lut 2021, 9:04

Miałam niedawno taką samą sytuację. Po długich debatach uchyliliśmy naszą decyzję, a klient musiał złożyć wniosek we właściwym urzędzie. Powołując się na ten artykuł "w szczególnie uzasadnionych przypadkach...wniosek można złożyć po terminie..."
Klara27
Starszy referent
Od: 12 paź 2016, 13:25
Zajmuję się: DM/DE/Stypendia szkolne

Napisano: 22 lut 2021, 13:36

Klara27 pisze:
18 lut 2021, 9:04
Miałam niedawno taką samą sytuację. Po długich debatach uchyliliśmy naszą decyzję, a klient musiał złożyć wniosek we właściwym urzędzie. Powołując się na ten artykuł "w szczególnie uzasadnionych przypadkach...wniosek można złożyć po terminie..."
Czy mogłabym prosić wzór decyzji uchylającej w związku z zmianą miejsca zamieszkania. Tez mam taką sytuację dzieci zostały oddane pod opieke do innej rodziny poza naszą gminę. Wiem to z ops ale muszę zaświadczenie od rodziny wziąść jeszcze.
zyborka
Stażysta
Od: 15 sty 2021, 11:38
Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x