wnioskodawczyni złozyła mi wniosek i przyznałam jej stypendium od wrzesnia do grudnia 2020. teraz w styczniu zgłosiła się , że zmieniła miejsce zamieszkania. Co powinnam zrobić z decyzja na drugi okres od stycznia do czerwca ? czy powinna w nowej gminie złozyc nowy wniosek czy powinnam przesłać swój do realizacji do nich?
Miałam niedawno taką samą sytuację. Po długich debatach uchyliliśmy naszą decyzję, a klient musiał złożyć wniosek we właściwym urzędzie. Powołując się na ten artykuł "w szczególnie uzasadnionych przypadkach...wniosek można złożyć po terminie..."
Miałam niedawno taką samą sytuację. Po długich debatach uchyliliśmy naszą decyzję, a klient musiał złożyć wniosek we właściwym urzędzie. Powołując się na ten artykuł "w szczególnie uzasadnionych przypadkach...wniosek można złożyć po terminie..."
Czy mogłabym prosić wzór decyzji uchylającej w związku z zmianą miejsca zamieszkania. Tez mam taką sytuację dzieci zostały oddane pod opieke do innej rodziny poza naszą gminę. Wiem to z ops ale muszę zaświadczenie od rodziny wziąść jeszcze.