ZMIANA ŚWIADCZENIA NA OSOBĘ PEŁNOLETNIĄ
-
- Stażysta
- Zajmuję się: FA
- Kontakt:
ZMIANA ŚWIADCZENIA NA OSOBĘ PEŁNOLETNIĄ
Jeśli matka pobierała fundusz na syna bo był niepełnoletni, a teraz złożyła prośbę o UCHYLENIE DECYZJI przyznajacej swiadczenia z uwagi na fakt iz syn jest pelnoletni i bedzie sam pobieral. jak postępuje? wydaje decyzje umarzajaca? na podstawie jakich art. jakie macie doswiadczenia z takimi sytuacjami. ja mam taka po raz pierwszy i prosze o pomoc 

-
- Starszy referent
- Kontakt:
Re: ZMIANA ŚWIADCZENIA NA OSOBĘ PEŁNOLETNIĄ
nie musisz uchylać decyzji żeby wypłacac synowi, przeciez on ma przyznany fundusz, zmieniasz tylko nr konta na które przesyłasz pieniądze
-
- Stażysta
- Kontakt:
-
- Stażysta
- Kontakt:
joannaaa02 pisze:Jeśli matka pobierała fundusz na syna bo był niepełnoletni, a teraz złożyła prośbę o UCHYLENIE DECYZJI przyznajacej swiadczenia z uwagi na fakt iz syn jest pelnoletni i bedzie sam pobieral. jak postępuje? wydaje decyzje umarzajaca? na podstawie jakich art. jakie macie doswiadczenia z takimi sytuacjami. ja mam taka po raz pierwszy i prosze o pomoc
A na jakim programie pracujesz? Bo Sygnity to przyznaje świadczenia dla matki tylko do miesiąca, w którym dziecko kończy 18 lat, a potem ta pełnoletnia osoba składa sama na nowo wniosek.
-
- Referent
- Kontakt:
Co w takiej sytuacji? Ojciec brał na 3 dzieci FA . Teraz pełnoletnia córka chce brać na siebie. To mam zrobić ojcu zrobić wstrzymującą i przyznac tylko na dwoje. A córka oddzielnie i kto u córki w składzie rodziny?
-
- Stażysta
- Kontakt:
Monia, pracuje na sygnity i nic takiego mi nie wyskoczylo ze fa sie skonczylo dla przestawiciela ani zadna inna informacja.

Oprócz ZMIANA ŚWIADCZENIA NA OSOBĘ PEŁNOLETNIĄ - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
jaka procedura z dluznikiem - OWD
czy wierzycielka może wziąć od komornika pieniądze ?
problem z dłużnikiem..........
_____wywiad alimentacyjny - awizo
Ustalenie adresu DA w przypadku OWW a w przypadku OWD
UMORZENIE CAŁOSCI DŁUGU DŁUŻNIKA
przerwanie nauki 03.01.2019. od kiedy uchylić prawo do świad
zmiana naszej ustawy ustawą z 6-12-2018
Jak to ugryźć!!!!!!!!PILNE!!!!!!!!!
BIG mam pytanie proszę o podpowiedź ....
Stwierdzenie nieważności decyzji. Co dalej??
Zawiadomienia do prokuratury, co w takim przypadku ?
Proszę o pomoc bardzo proszę
TABELA F dłuznicy w gminie a zaliczka
śmierć wierzyciela a pismo do OWD
praca na cele społeczne a rejestracja w PUP