zmiana w kwietniu????

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
z.ziobro

zmiana w kwietniu????

Post autor: z.ziobro »

w marcu wszczęliśmy postepowanie w sprawie zmiany decyzje na 200 zł, czekaliśmy na decyzję w sprawie zwiększenia planu do końca roku; teraz mamy kwiecień decyzje na 200 były do marca, pytanie:
czy możemy wydać decyzje zmieniające, czy z racji tego że jest kwiecień już nowe decyzje przyznające od kwietnia (no i co z wszczęciem w sprawie zmiany???)????
bóg zapłać za odpowiedzi
de Charette

Re: zmiana w kwietniu????

Post autor: de Charette »

ja wydaję
z.ziobro

jejku odpowiedzi udzielił sam Elmer; bardziej popularny na tym forum niż Mazurkiewicz;
dzięki Elmer za odp.
Awatar użytkownika
kronos79
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: kronos79 »

ja też
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
Mnaia

Post autor: Mnaia »

A to żeby wydać decyzję zmieniającą czekałeś/aś na zmianę planu, nie wystarczył Ci sam przepis prawa?????
z.ziobro

mamy odgórny zakaz wydawania decyzji bez pokrycia w planie, inaczej byłbym wydał przecież
Mnaia

Odgórny, czyli skąd????ja wydałam decyzję bez zmiany planu....
Awatar użytkownika
kronos79
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: kronos79 »

Mnaia pisze:Odgórny, czyli skąd????ja wydałam decyzję bez zmiany planu....
Pewnie kierownictwa lub Głównej Księgowej. :)
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
Awatar użytkownika
Iks
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Iks »

z.ziobro pisze:mamy odgórny zakaz wydawania decyzji bez pokrycia w planie, inaczej byłbym wydał przecież
A jak wydajecie decyzje na nowy okres zasiłkowy? A jak przyznajecie świadczenia na czas nieokreślony (np. ZP)?
Walka z wiatrakami since 1998.
Mnaia

bez planu to ja wiem, że wypłacić danego świadczenia nie mogę, ale nie przeszkadza mi to w wydaniu decyzji - moje myślenie jest jak Iks
ODPOWIEDZ