Witam.
Proszę podpowiedzcie mi jak w programie Sygnity zmienić decyzji z pełnych kwot na zł za zł? kobieta przyniosła mi dzisiaj dokument, że podjęła pracę w październiku 2018r. Od miesiąca grudnia powinna mieć zł za zł. Dochód na osobę wyniósł 737,19zł. Zrobiłam zmianę decyzji i program wyrzucił mi dziwne kwoty, nie widzi rozpoczęcia roku na młodsze dziecko.
Wypłacone świadczenia :
-zasiłek rodzinny na dziecko w wieku 5-18 lat, przyznany w kwocie 124,00 zł miesięcznie, na okres od 2018-11-01 do 2019-10-31.
-zasiłek rodzinny na dziecko w wieku 18-24 lat, przyznany w kwocie 135,00 zł miesięcznie, na okres od 2018-11-01 do 2019-08-31.
-dodatek do zasiłku rodzinnego z tytułu rozpoczęcia roku szkolnego, przyznany w kwocie 100,00 zł, który miał być wypłacony jednorazowo do ostatniego dnia miesiąca września 2019r.
-dodatek do zasiłku rodzinnego na pokrycie wydatków związanych z dojazdem do miejscowości, w której znajduje się szkoła, przyznany w kwocie 69,00 zł miesięcznie, na okres od 2018-11-01 do 2019-06-30.
Zmiana z pełnych kwot na zł za zł
-
- Praktykant
- Zajmuję się: FA
- Kontakt:
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚR
- Kontakt:
Re: Zmiana z pełnych kwot na zł za zł
cofnij i sprawdź jeszcze raz. Może przy zmianie rozpoczęcie się nie zaczytało ponownie. A starsze nie będzie kontynuowało nauki? Nie masz dojazdów na wrzesień?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚR
- Kontakt:
Re: Zmiana z pełnych kwot na zł za zł
jeśli starsze nie będzie się uczyć to masz dobrze przyznane, ale jeśli starsze się uczy to musisz kliknąc dołoczono zaświadczenie o kontynuacji nauki
Oprócz Zmiana z pełnych kwot na zł za zł - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
dodatek pielegnacyjny z KRUS czy wystawiacie decyzję o zwroc
Zgon pobierającego zasiłek piel. przed wypłatą....
świadczenie rodzicielskie a renta
złotówka za złotówkę a dodatek jednorazowy
zdo a świadczenie rodzicielskie
wzór podstawy prawnej do rodzinnego
ZP dla cudzoziemca co dalej z wnioskiem?
Składki emerytalne i rentowe wstecz zgłoszenie
zajęcia rewalidacyjno wychowawcze-czy przyznać zasilek rodzi
utrata uzysk utrata uzysk- jak powinno być
Stopień umiarkowany-czy należy się zasiłek pielęgnacyjny
SZO - umorzenie, nowy wniosek
czy przysługuje świadczenie pielegnacyjne wstecz 2016-2018
Stare i nowe orzecz. o st.niep. i ich wpływ w sprawie o ŚP
Kiedy następuje utrata dochodu???
Działalność gospodarcza a świadczenie rodzicielskie