"Po przystąpieniu do UE Niemcy przez 7 lat, najdłużej w całej Unii wprowadzili zakaz pracy dla obywateli Polski która otworzyła swój rynek bez żadnych ograniczeń. Niemcy czerpali z naszych zasobów pełnymi garściami nic za to nie dając. Tymczasem sprowadzili sobie ponad milion islamskich emigrantów którym wypłacają pełny socjal i jeszcze chcą Polskę uszczęśliwić kilkuset tysiącami swoich gości. Władysław "L4" Bartoszewski ? Tez mi autorytet. Człowiek który dostał zwolnienie chorobowe z Oświęcimia dla podreperowania zdrowia. Czy jego wiernopoddańczą politykę wobec Niemiec jeszcze trzeba komentować? My Polacy nie po to obaliliśmy komunę by wpaść z deszczu pod rynnę i oddać się w ręce unijnych komisarzy których nie wiadomo kto wybierał, kim i skąd są."
Mój komentarz do tego jest taki: Bartoszewski to bardzo cenny eksponat dla Niemców, wręcz kluczowy. Świadczył on bowiem na cały świat, że Niemcy nie mordowali więźniów w obozach koncentracyjnych tylko pozwalali im tam łaskawie pracować i dobrze ich traktowali. A gdy nie daj Boże, któryś z nich zachorował to natychmiast zwalniali do z obozu dla poratowania zdrowia i tak za zarobione pieniądze w obozie udawali się oni do wód. Jak wiadomo zwalnianie z obozów gości dla poratowania zdrowia był nagminną praktyką. Kto więc mordował tych biednych ludzi? Jak to kto? Przecież ostatnio głośno jest, że Polacy śmią odmawiać przyznawania się do mordowania w czasie wojny. Co innego z Niemcami. Ich najechali naziści z Polski i zmusili do prowadzenia wojny. Inaczej to oni nigdy w życiu karabinu do ręki by nie wzięli. To najbardziej pokojowy naród na świecie, oczywiście zaraz po Rosjanach.
Znalezione w necie
Oprócz Znalezione w necie - HYdE PaRK przeczytaj również:
Kokosy w TK
Upadniemy pod naporem islamskiego nazizmu
Kara za przezwanie terrorysty
Prawda o pogromie kieleckim wychodzi na wierzch!
nowa świecka tradycja zawitała do Europy, to oblewanie kwase
Islamskie bandy atakują mieszkańców Zgorzelca!
brać z Japonii przyklad
Austriacy zebrali wystarczającą liczbę podpisów pod wnioskie
Uchodźca walczył z koparką. Wziął ją za potwora!!
Czerwona dyktatura
Tak Nas urządzą jeśli nie powstrzymamy,,uchodźców''
W Szwecji nie ma dnia bez gwałtu
Co Zachód ma za paznokciami
Firefox zmieni się w przeglądarkę dla gejów
Rozrywka dla musilmów
CLINT EASTWOOD: "JESTEM PRZECIWKO POKOLENIU CIOT!"