Hej!
Dostaliście może sprawozdanie z zobowiązań wymagalnych na grudzień? Jeżeli tak to co ujmujecie w kwocie wystapienia na zobowiązania wymagalne? wpisać tam niedobór jaki mam na grudzień?
heh...mieliśmy ten sam problem ale pani księgowa na szybko wyliczała...Czy dobrze rozumiem ze niedobór=kwota wystąpienia na zobowiązania wymagalne?admin.2021 pisze: ↑01 gru 2020, 13:46Właśnie ja też to dostałam i nie wiem co wpisać
A słuchajcie co robicie z kolumną gdzie jest ile wydaliście na obsługę do 30.11.2020?
Jest 1 grudnia, moja księgowa jeszcze nie zrobiła mi podsumowania więc co mam tam wpisać?![]()
Ale w piśmie do gmin było, że wystąpienie powinno dotyczyć tylko świadczeń, bez kosztów. Więc chyba niekoniecznie będzie to to samoMonika03 pisze: ↑01 gru 2020, 15:14heh...mieliśmy ten sam problem ale pani księgowa na szybko wyliczała...Czy dobrze rozumiem ze niedobór=kwota wystąpienia na zobowiązania wymagalne?admin.2021 pisze: ↑01 gru 2020, 13:46Właśnie ja też to dostałam i nie wiem co wpisać
A słuchajcie co robicie z kolumną gdzie jest ile wydaliście na obsługę do 30.11.2020?
Jest 1 grudnia, moja księgowa jeszcze nie zrobiła mi podsumowania więc co mam tam wpisać?![]()
Nawet nie wiadomo do kogo dzwonić o jakieś wyjaśnienia...