US zwrócił nam tytuły wykonawcze z 2010 roku, powołując się na zły adres dłużnika, jednocześnie ustalając właściwy. Nie wiem co teraz robić: czy wysłać upomnienie jeszcze raz do dłużnika na ten inny adres, czy bez tego stworzyć nowy tytuł za tamten okres, wpisując nowe dane i dołączając stare upomnienie? Bo jakby nie było up nie zostało doręczone.
ja mam taką samą sytuację tylko że pod adresem który podał US wiem że ten dłużnik nie jest już nawet zameldowany i nie mieszka i zastanawiam się co dalej z tym zrobić
U mnie US przesłał jednocześnie pismo z EL z tamtej gminy i mam potwierdzenie, że jest tam zameldowany na stałe, ale i tak nie wiem co dalej robić .........
Niesłychane - US zwrócił sie do nas z pismem cyt. \"wnosi o wskazanie w terminie 7 dni znanych wierzycielowi skladników majątku zobowiązanego z których możliwe będzie prowadzenie egzekucji \"
Równocześnie informują ,że gdy wierzyciel nie wskaże majatku z którego możliew jest prowadzenie skutecznej egzekucji , po upływie wskazanego terminu , umorzą postępowanie egzekucyjne .
Ja prześlę te tytuły do właściwego US, ale nie wiem czy nie powinnam najpierw wysłać tego przeklętego upomnienia do dłużnika (jeszcze raz pod inny adres), a potem stworzyć jeszcze raz te tytuły (bo to był okres świadczeniowy 2008/2009) z nowym adresem i nowym numerem, tylko odsetki też już będą inne....).