TAKcarina pisze:im więcej czytam tych projektów to wydaje mi się że coraz mniej rozumiem, jeżeli jest rodzina z jednym dzieckiem i dochód nie przekracza kwoty 800 zł to będzie się należało te 500 zł czy nie ?
TAKcarina pisze:im więcej czytam tych projektów to wydaje mi się że coraz mniej rozumiem, jeżeli jest rodzina z jednym dzieckiem i dochód nie przekracza kwoty 800 zł to będzie się należało te 500 zł czy nie ?
West, jak to czytam to mi się przypomina skecz "Z tyłu sklepu" kabaretu Tey. Jedno koło jest popsute ale 3 są dobre!!Iks pisze: Ale tak poważnie poważnie wam te 0,5% robi jakąś straszną różnicę?
oj tam oj ! może za darmo będziemy robić!!!ludek pisze:Iks pisze: Ale tak poważnie poważnie wam te 0,5% robi jakąś straszną różnicę?
Szczerze wiem, że głupio mówię ale w przypadku moim a mówiąc dokładniej mojego ops'u nie robi to różnicy bo:Katar pisze:oj tam oj ! może za darmo będziemy robić!!!ludek pisze:Iks pisze: Ale tak poważnie poważnie wam te 0,5% robi jakąś straszną różnicę?![]()
ludek pisze:Obcięli o 0,5 pp - coż to jest, prawie nic. Tyle że te 0,5 to 1/4 z tego co miało byc na początku! Jeżeli dla Ciebie wypłata mniejsza o 25% to nic wielkiego to albo jesteś zbyt bogaty
ludek pisze:albo jesteś płatnym trolem PiS.
Nie gadaj że do SLD...Iks pisze:Należę do innej partii, dla większości skrajnie lewackiej
Iks pisze:Nie jestem. Należę do innej partii, dla większości skrajnie lewackiej, nawet w wyborach startowałem.
nie ważne do jakiej bo w każdej znajdzie się jeden czy dwa rodzynki, którzy myślą "normalnie" ale jak to mówią jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać jak i oneheiland pisze:Nie gadaj że do SLD...
Aaaaa pewnie ta nowa od Leszka M. a zarazem RAZEM z nim
To po co wchodzić?olga271 pisze:Iks pisze:Nie jestem. Należę do innej partii, dla większości skrajnie lewackiej, nawet w wyborach startowałem.nie ważne do jakiej bo w każdej znajdzie się jeden czy dwa rodzynki, którzy myślą "normalnie" ale jak to mówią jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać jak i oneheiland pisze:Nie gadaj że do SLD...
Aaaaa pewnie ta nowa od Leszka M. a zarazem RAZEM z nim
kurica nie ptica, LSD nie lewicaheiland pisze:Nie gadaj że do SLD...
aby kiedyś powiedzieć, że się próbowało coś zmienićheiland pisze:To po co wchodzić?