czy ja tez mogę prosić ???*Ilona pisze: ↑17 gru 2024, 11:37PrzesłałamNatalia123! pisze: ↑17 gru 2024, 9:27Przesle ktoś wzór o przyłączenie sie do komornika tej nowej ndecyzji wyrównującej?
Pan $ocjal pisze: ↑18 gru 2024, 21:24Naprawdę, nie umiecie stworzyć krótkiego pisma do komornika, że przekazujecie decyzję zmieniająca z informacją, że wyrównanie wypłat w kwocie IX-XII będzie wypłacone tego i tego dnia, a reszta wypłat od stycznia 2025 do września 2025 idzie zgodnie z przekazanym wcześniej harmonogramem?
Witam. Czy mogĘ prosić wzór harmonogramu po zmianie([email protected])
Napisałem, że ludzie nie potrafią napisać kilka słów na krzyż, to Cię tak rozbawiło, niesamowite, tutaj nie ma się z czego śmiać, ja się martwię jaki poziom sobą reprezentujecieKarlitos pisze: ↑19 gru 2024, 15:31Pan $ocjal pisze: ↑18 gru 2024, 21:24Naprawdę, nie umiecie stworzyć krótkiego pisma do komornika, że przekazujecie decyzję zmieniająca z informacją, że wyrównanie wypłat w kwocie IX-XII będzie wypłacone tego i tego dnia, a reszta wypłat od stycznia 2025 do września 2025 idzie zgodnie z przekazanym wcześniej harmonogramem?![]()
![]()
![]()