a poszedłeś zapytać szefa, tak wprost o co kaman? że nie dostałeś na święta?Swiezak pisze:Ja mam najniższą krajową... Ponad 300 wniosków ze św. wych. wszyscy dostali dodatek na święta a ja nic.. przykro:(
a poszedłeś zapytać szefa, tak wprost o co kaman? że nie dostałeś na święta?Swiezak pisze:Ja mam najniższą krajową... Ponad 300 wniosków ze św. wych. wszyscy dostali dodatek na święta a ja nic.. przykro:(
Tak, powiedzieli, że za krótko pracuje, bo od marca br. Już rozglądam się za inną pracą,żeby trochę więcej zarobić. Koleżanki u mnie mają ok. 2200- 2600 na rękę, więc nie mam się z czym porównywać... Chwilami mam naprawdę dość... o podwyżce nie ma mowy, bo stale tylko słychać, że nie ma na nic pieniędzy...mgmg pisze:a poszedłeś zapytać szefa, tak wprost o co kaman? że nie dostałeś na święta?Swiezak pisze:Ja mam najniższą krajową... Ponad 300 wniosków ze św. wych. wszyscy dostali dodatek na święta a ja nic.. przykro:(
Tylko proszę posłuchaj się mnie i walnij wypowiedzenie wraz z zwolnieniem lekarskim we wrześniu...Swiezak pisze:Tak, powiedzieli, że za krótko pracuje, bo od marca br. Już rozglądam się za inną pracą,żeby trochę więcej zarobić. Koleżanki u mnie mają ok. 2200- 2600 na rękę, więc nie mam się z czym porównywać... Chwilami mam naprawdę dość... o podwyżce nie ma mowy, bo stale tylko słychać, że nie ma na nic pieniędzy...mgmg pisze:a poszedłeś zapytać szefa, tak wprost o co kaman? że nie dostałeś na święta?Swiezak pisze:Ja mam najniższą krajową... Ponad 300 wniosków ze św. wych. wszyscy dostali dodatek na święta a ja nic.. przykro:(