28 - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 25 mar 2016, 10:55

Słuchajcie księgowa wciska mi kity, że ministerstwo określiło maksymalne wynagrodzenie dla pracowników zatrudnionych do 500 +. Rozumiem, że jej dodatek nie jest określony w powyższy sposób... ale to pomijam. Czy u Was też tak jest bo jeśli tak to ustawa o wynagradzaniu pracoÓwnikow samorządowych tu nie obowiązuje? a czy może niektórzy myślą, że w ŚR pracują idioci, których można oszukiwać i wykorzystywać MAKSYMALNIE JAK SIĘ DA???????
Takie cuda w pomorskim...
nana123

Napisano: 25 mar 2016, 11:05

no to niech Ci to pokaże na piśmie
Doświadczenie - to dar nieba
Masz, gdy ci już nie trzeba.
wandeczka
Awatar użytkownika
Praktykant
Od: 23 mar 2016, 15:44
Zajmuję się:

Napisano: 25 mar 2016, 12:04

U mnie może tak nie było ale wkurza mnie sytuacja gdy jest pełno kontroli stąd i stamtąd sprawdzają różne ważne rzeczy lub tylko pierdoły urastające do rangi najważniejszych, a nikt nie skontroluje jak komu i za co ile jest płacone z 3% przy zr czy teraz te 2%, ja np 500+ robię gratis (Czy tak powinno być) - najlepiej to siedzieć i nic się nie odzywać i cieszyć się że w ogóle się ma pracę. Ktoś gdzieś kiedyś napisał że Pan Wardach mówił aby walczyć o swoje np dodatki, ale czy takie coś nie może być odgórnie, pojedynczy pracownik to sobie może walczyć - co najwyżej o pracę za jakiś czas
nun

Napisano: 25 mar 2016, 18:34

3885 na etat
82gocha
Starszy referent
Od: 04 gru 2014, 15:05
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x