Powiem tak: nie idę do tyrki, o 18 idę na rynek. Mnie już temat nie dotyczy ale dotyczy moje córki, jej koleżanek, córek moich koleżanek i setki tysięcy kobiet. Moja obecność ma charakter wspierający.
Nie wyobrażam sobie sytuacji kiedy ciąża zagraża życiu mojej jedynej córki a ja i ona nie mamy wyboru!!! Pomysł ,ze dzieci urodzone z gwałtu można oddać rodzinom które nie maja dzieci ( tu in vitro) jest pomysłem szaleńca.Zgwałcone jako inkubator???!!! Nie będę tu się zastanawiać od kiedy jest życie , człowiek itp. Ci co za nas chcą decydować mają nas kobiety za ..... tu się zatrzymam ...które chodzą na skrobanki jak na zabieg kosmetyczny. To jest policzek dla kobiet polskich. Ciąża pozamaciczny to pewna śmierć dla matki a dziecko jeszcze nie słyszałam żeby zło! Jakim prawem biskupi , księża o wątpliwej moralności którzy swoje pedofilstwo zamiatają pod dywan będą decydować czy kobieta ma urodzić dziecko bez mózgu, rak , nóg. Konstytucja dla mi mylność w tym wolność wyboru!!!
Dzidka
Ty tu nie wyjeżdżaj z Terlkowskimi bo to najgorszy ekstremizm religijny , najgorsze wydanie.