3% od 85212 z planu czy z faktycznego wydania

Wybrane tematy:
Ukraina-nowa klasyfikacja budżetowa Czyste powietrze Wynagrodzenie AOON Św. Wychow. - pracownik , czy zmieniacie stanowisko ile przechowujecie schronienie z usługami opiekuńczymi
~ania
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

3% od 85212 z planu czy z faktycznego wydania

Post autor: ~ania »

Zaplanowałam więcej wydatków na 85212 - dostałam plan - niestety nie wydam tej kasy.
Czy mogę wydać 3 % od otrzymanej decyzji.
Może macie jakąś interpretacje.
Wszyscy mówią, ze wydaje się 3 % od otrzymanych środków. Ale ja chcę \"podkładkę\"
ania
~alina9

Re: 3% od 85212 z planu czy z faktycznego wydania

Post autor: ~alina9 »

A jak jest w mazowieckim czy od dotacji czy od wydatków. ak macie jakieś pisma to napiszcie godze ich szukać / oczywiście z mazowieckiego/
~alina9

A jak jest w mazowieckim czy od dotacji czy od wydatków. ak macie jakieś pisma to napiszcie godze ich szukać / oczywiście z mazowieckiego/
~alina9

~diana

Post autor: ~diana »

kochane koleżanki wrzucie to pismo z ministerstwa byłby to dowód do odparcia tezy naszych księgowych że tylko od wypłaconych bardzo proszę bo księgowe za bardzo są pewne siebie.
~alina9

popieram w/w Ten sposób od dotacji jest korzystniejszy niz od wydatków.
~anais

Post autor: ~anais »

diana, wystarczy przeczytać uważnie ustawę
część ops narusza ustawę o św. rodzinnych naliczając wysokosc kosztó od wypłaconych swiadczen pomniejszonych o zwroty nienależnych z bieżacego roku
~us

Post autor: ~us »

Kochani ,jezeli macie wrzuccie tą interpretacje.Koniec roku trzeba sie rozliczyć.To bardzo wząna interpretacja , my rozliczamy 3% z wydatkowanej kwoty(pomorskie0
~Xyz

Post autor: ~Xyz »

łódzkie od otrzymanej dotacji
~kasia

Post autor: ~kasia »

dzwoniłam do UW Poznań, 3% od otrzymanej dotacji możemy wydać , nie ma na to wpływu zwrot niewykorzystanych środków, taką mam odpowiedź. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ