3% od 85212 z planu czy z faktycznego wydania
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
3% od 85212 z planu czy z faktycznego wydania
Zaplanowałam więcej wydatków na 85212 - dostałam plan - niestety nie wydam tej kasy.
Czy mogę wydać 3 % od otrzymanej decyzji.
Może macie jakąś interpretacje.
Wszyscy mówią, ze wydaje się 3 % od otrzymanych środków. Ale ja chcę \"podkładkę\"
Czy mogę wydać 3 % od otrzymanej decyzji.
Może macie jakąś interpretacje.
Wszyscy mówią, ze wydaje się 3 % od otrzymanych środków. Ale ja chcę \"podkładkę\"
ania
Re: 3% od 85212 z planu czy z faktycznego wydania
A jak jest w mazowieckim czy od dotacji czy od wydatków. ak macie jakieś pisma to napiszcie godze ich szukać / oczywiście z mazowieckiego/
A jak jest w mazowieckim czy od dotacji czy od wydatków. ak macie jakieś pisma to napiszcie godze ich szukać / oczywiście z mazowieckiego/
kochane koleżanki wrzucie to pismo z ministerstwa byłby to dowód do odparcia tezy naszych księgowych że tylko od wypłaconych bardzo proszę bo księgowe za bardzo są pewne siebie.
popieram w/w Ten sposób od dotacji jest korzystniejszy niz od wydatków.
diana, wystarczy przeczytać uważnie ustawę
część ops narusza ustawę o św. rodzinnych naliczając wysokosc kosztó od wypłaconych swiadczen pomniejszonych o zwroty nienależnych z bieżacego roku
część ops narusza ustawę o św. rodzinnych naliczając wysokosc kosztó od wypłaconych swiadczen pomniejszonych o zwroty nienależnych z bieżacego roku
Kochani ,jezeli macie wrzuccie tą interpretacje.Koniec roku trzeba sie rozliczyć.To bardzo wząna interpretacja , my rozliczamy 3% z wydatkowanej kwoty(pomorskie0
dzwoniłam do UW Poznań, 3% od otrzymanej dotacji możemy wydać , nie ma na to wpływu zwrot niewykorzystanych środków, taką mam odpowiedź. Pozdrawiam
Oprócz 3% od 85212 z planu czy z faktycznego wydania - Księgowość przeczytaj również:
pogotowie kasowe a spawozdania
prosze o pomoc - księgowanie FA
opłata za trwały zarząd jaki paragraf i jak zaksięgować?
saldo konta 976
nienależnie pobrane z roku bieżącego
BĘDĄ ZWOLNIENIA KSIEGOWYCH OPS I PCPR
faktura XII
refundacja zasiłku
Jak zaksięgować koszty upomnienia
pobyt DPS- rachunek czy nota obciażeniowa
Opiekun dzienny
Rejestr ryzyka
likwidacja księgowości w ops
koszty upomnienia
PRACA LICENCJACKA