3% z programu \"200\" - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 3    [ Posty: 27 ]

Napisano: 05 gru 2013, 17:25

nooo Pani Tob to potrafi a trzęsą się przed nią jak przed US
~zosia

Napisano: 05 gru 2013, 17:26

Niech \"mundry\" urząd da podstawę prawną na co wolno a na co nie wolno wydać 3%
Bzdety wam wciskają a wy łykacie jak młode pelikany
~ludek

Napisano: 05 gru 2013, 17:27

u nas na obsługę dodatków 1860 z tego dostałam dod. specjalny 255 :/
~ewalu

Napisano: 05 gru 2013, 20:49

Tak jak z każdego innego 3% tak i z tych 3% z programu \"200\" można na wynagrodzenia przeznaczyć 73% ;)
~Iks

Napisano: 05 gru 2013, 21:40

a my nigdy nie dostaliśmy nawet grosza, może ktoś inny za nas bierze kase. Murzyny zrobili co mieli zrobić i muszą zapomnieć a jakimś wynagrodzeniu. Obowiązków dokładają ale wynagrodzenia stoją w miejscu. Brak mi słów na taką politykę!!!!! Czy już nigdy nikt nie zainteresuje się kwestią naszych wynagrodzeń????? wiecznie wszystko będziemy robić za ,, free\'\'???
~anka

Napisano: 05 gru 2013, 22:36

wara od Janeczki bo to fajna babka
~...

Napisano: 06 gru 2013, 9:54

\"Tak jak z każdego innego 3% tak i z tych 3% z programu \"200\" można na wynagrodzenia przeznaczyć 73% ;)\"

Iks, ty żartownisiu :)
~ludek

Napisano: 06 gru 2013, 14:01

Fajna babka? To gburowate i hamskie zachowanie jest fajne ? Krzyczec mi sie chce !! Mnie w pracy też nieudolność ludzka dobija i wiele wiele innych, ale pomimo to kulturalnie , ze spokojem rozmawiam, tłumaczę, przedstawiam argumenty za i przeciw w oparciu o zapisy zawarte w ustawie , rozpoprządzeniu, r o z m a w i a m z drugim człowiekiem po drugiej stronie biurka , czy telefonu. Na nikogo nie krzyczę i nie strofuję, nie obrażam, a pracuję też ponad 20 lat. Jak kogoś nerwy ponoszą to niech idzie na zasłużoną emeryturę.
~ewunia z wlkp

Napisano: 08 gru 2013, 13:33

\"Iks, ty żartownisiu :) \"

Napisałem wyraźnie, że \"można\", nie, że \"trzeba\" Tak naprawdę ja nie dostałem nic, dodatkowo mniejszą nagrodę niż w zeszłym roku, nie było podwyżki, nie było dodatków w okresie zasiłkowym, za to była redukcja etatów, w przyszłym roku będzie kolejna (bo przecież mniej wydajemy to znaczy, że jest mniej roboty) i jeszcze oczywiście \"mam się cieszyć, że jest praca\" ;) Taka sytuacja.
~Iks

Napisano: 08 gru 2013, 15:01

ja dostałam jednorazową premię z dotacji czerwcowej i wrześniowej w kwocie 400,20zł netto, a dotacja grudniowa ma być przeznaczona na meteriałówkę.
~Annas

Strona 2 z 3    [ Posty: 27 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem