a my nigdy nie dostaliśmy nawet grosza, może ktoś inny za nas bierze kase. Murzyny zrobili co mieli zrobić i muszą zapomnieć a jakimś wynagrodzeniu. Obowiązków dokładają ale wynagrodzenia stoją w miejscu. Brak mi słów na taką politykę!!!!! Czy już nigdy nikt nie zainteresuje się kwestią naszych wynagrodzeń????? wiecznie wszystko będziemy robić za ,, free\'\'???
Fajna babka? To gburowate i hamskie zachowanie jest fajne ? Krzyczec mi sie chce !! Mnie w pracy też nieudolność ludzka dobija i wiele wiele innych, ale pomimo to kulturalnie , ze spokojem rozmawiam, tłumaczę, przedstawiam argumenty za i przeciw w oparciu o zapisy zawarte w ustawie , rozpoprządzeniu, r o z m a w i a m z drugim człowiekiem po drugiej stronie biurka , czy telefonu. Na nikogo nie krzyczę i nie strofuję, nie obrażam, a pracuję też ponad 20 lat. Jak kogoś nerwy ponoszą to niech idzie na zasłużoną emeryturę.
Napisałem wyraźnie, że \"można\", nie, że \"trzeba\" Tak naprawdę ja nie dostałem nic, dodatkowo mniejszą nagrodę niż w zeszłym roku, nie było podwyżki, nie było dodatków w okresie zasiłkowym, za to była redukcja etatów, w przyszłym roku będzie kolejna (bo przecież mniej wydajemy to znaczy, że jest mniej roboty) i jeszcze oczywiście \"mam się cieszyć, że jest praca\" Taka sytuacja.