moja Pani skarbnik dostaje weny twórczej i co rusz szuka mi pracy bo przecież 500+ "już nie mam" więc co będę robić?! mam wszystko + dodatki osłonowe i podobno już szykują przekazanie mi zadań z GKRPA i stypendiów. no i oczywiście te 40 zł też. aaa i jeszcze granty ppgr (komputery) też mam ciągnąć. super.kiki88 pisze: ↑29 mar 2022, 17:57a ja to już mam dosyc.... dodatek ledwo puściłam wszystkiego oczywiście nie zrobiłam...rodiznne dla Ukrainy oczywiscie ja no bo robie polskie.... ale dostałam 300 i dzisiaj przez przypadek dowiedziałam sie ze i 40.... poddaje sie powoli
dodadam ze na swiadczeniach jestem sama, mam mase odwołań..ale uwaga..zabiora mi 500 to nie bede miała co robic.....
matko jedyna to współczujekiki88 pisze: ↑29 mar 2022, 17:57a ja to już mam dosyc.... dodatek ledwo puściłam wszystkiego oczywiście nie zrobiłam...rodiznne dla Ukrainy oczywiscie ja no bo robie polskie.... ale dostałam 300 i dzisiaj przez przypadek dowiedziałam sie ze i 40.... poddaje sie powoli
dodadam ze na swiadczeniach jestem sama, mam mase odwołań..ale uwaga..zabiora mi 500 to nie bede miała co robic.....
Zdania są podzielone, więc wybrać musisz sama. https://serwisy.gazetaprawna.pl/samorza ... nie-n.html