500+ własna działalność, utrata dochodu - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 3 z 3    [ Posty: 27 ]

Napisano: 14 cze 2016, 9:34

To poprostu zamilknij i nie wsadzaj nosa w działy o których nie masz pojęcia!
A teraz sama sobie strzeliłaś w stope, że nie masz o tym pojęcia, jak tak to czytaj a nie pisz posty!!!
Gość

Napisano: 14 cze 2016, 9:35

i jeszcze do Gościa; na forum każdy mówi za siebie więc nie mów, że wypowiadasz się za grupę, a co do wypowiedzi to tak jak napisałam sprawa mojego zwolnienia jest w toku w Prokuraturze Krajowej więc nie jest zakończona ( jakbyś pewnie Gościu sobie życzył - i to ty jesteś tutaj gościem, ja jestem zalogowana, mam ten sam nick od wielu lat, a sprawą mojego zwolnienia zajmuje się najwyższy wymiar sprawiedliwości więc daruj sobie te kąśliwe uwagi bo myślę, że już niedługo sprawiedliwości stanie się za dość i wówczas może zmienisz nicka, albo po prostu to ty przestaniesz się wypowiadać na forum ops - do którego kto jak kto ale ja zdecydowanie mam prawo głosu

Tak więc pozdrawiam wszystkich "pomagaczy" i życzę wyciągnięcia prawidłowych wniosków z tej polemiki, łącznie z kwestią zasadniczą to jest pokory i asertywniści w rozwiązywaniu problemów, które nam się chce narzucić jak workowi bez dna.
Życzę wszystkim miłego dnia
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 14 cze 2016, 9:45

Gościu czy do ciebie dociera, że to ty jesteś gościem w dziale "Pomoc społeczna
( forum ogólne)" ?
Ja nie zamierzam się zniżać do poziomu twojej agresji natomiast na XVI OKPS problem 500+ był omawiany i dlatego włączam się do dyskusji bowiem dla mnie jest on tak samo nowy jak dla innych i próbuję go w takim samym zakresie poznać jak wszyscy inni pracownicy socjalni ( jak widać to, że nie jestem czynnym obecnie pracownikiem socjalnym to nie znaczy, że nie mam być na bieżąco:)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 14 cze 2016, 9:48

hahahahahahahahahaha pojechał mi pseudo pracownik socjalny :lol:
Gość

Napisano: 14 cze 2016, 10:54

dzibar na bieżąco to Ty powinnaś zadbać o swoje zdrowie i zasięgać opinii specjalistów bo Twoja wiedza na temat 500+ nas nie interesuje.
Iza1

Napisano: 14 cze 2016, 11:53

Iza1 na bieżąco to ja jestem jak już napisałam pod najlepszą opieką specjalistyczną jaką obecnie można w Polsce otrzymać:), a to iż na bieżąco staram się również być
być również w kwestii pomocy społecznej i kończę zaczęte sprawy - to kwestia wieku, odpowiedzialności i charakteru - dziękuję więc za troskę, ale jak widzisz i bez pomocy takich "troskliwych" osób jak ty potrafię skutecznie poukładać sobie priorytety :) - w końcu "wiedza sama w sobie................:)" Les Giblin
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 14 cze 2016, 11:59

TEMAT ZAMYKAM :twisted:
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46