500 zł - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 26 maja 2015, 13:48

Czy wie ktoś od kiedy będziemy ( i czy to My) płacić te 500zł/ na dzieci???. Bo dziś przyszła kobetka i się pytała ze p. prezydent obiecał ale od kiedy to nie wie.
Dree

Napisano: 26 maja 2015, 13:51

:D no ale cuda :lol: Duda da :) :roll:
Gość

Napisano: 26 maja 2015, 13:59

haha dobre dobre uśmialem sie do łez :)
lakaadds

Napisano: 26 maja 2015, 14:03

Tu się nie ma co śmiać. U nas na Podkarpaciu ludzie bezgranicznie wierzą w te obietnice. na razie była tylko 1 osoba....
Dree

Napisano: 26 maja 2015, 14:12

u mnie wczoraj była zbulwersowana kobieta z pretensjami dlaczego jeszcze nie dostała rodzinnego bo Pani Premier już dawno obiecała, że jak komuś dochód przekroczy o parę złotych to dostanie do wypłaty różnicę.... dlaczego my nic nie robimy a ona musi ciągle czekać na swoje pieniądze.....jak długo to jeszcze potrwa??????

Wierzą biedne ludziska w obietnice polityków......
~o~

Napisano: 26 maja 2015, 14:17

u mnie też już pytają
ewwa

Napisano: 26 maja 2015, 14:27

W związku z takimi pytaniami należy klientowi dać adres kancelarii premiera lub prezydenta i pouczyć co ma napisać.
List może się np. zaczynać od słów (autentyczny cytat): "Drogi Panie Prezydencie. Piszę do Pana jak do ojca." :lol:
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
ludek
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 23 cze 2006, 14:51
Zajmuję się:

Napisano: 27 maja 2015, 8:05

ludek pisze:W związku z takimi pytaniami należy klientowi dać adres kancelarii premiera lub prezydenta i pouczyć co ma napisać.
List może się np. zaczynać od słów (autentyczny cytat): "Drogi Panie Prezydencie. Piszę do Pana jak do ojca." :lol:
a najlepiej to telefon/adres do Dudy ;)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 27 maja 2015, 8:44

taaa, ja proszę jeszcze 100 milionów od Wałęsy, podatek liniowy 15 % od PO i mieszkanie od Kaczyńskiego.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
kronos79
Awatar użytkownika
VIP
Od: 19 lut 2014, 10:39
Zajmuję się:

Napisano: 27 maja 2015, 8:49

kronos79 pisze:taaa, ja proszę jeszcze 100 milionów od Wałęsy, podatek liniowy 15 % od PO i mieszkanie od Kaczyńskiego.
oooo... te 100 milionów to mi się tez przyda .. no dobra, jednym procentem też się zadowolę ;)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x