60/40 MIAŁO BYC NA ODSETKI A MI ROZLICZA TAK - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 11 z 11    [ Posty: 106 ]

Napisano: 29 wrz 2015, 12:10

No to na pewno jest źle, powinno wszystko iść na odsetki tylko teraz my co zaokrąglaliśmy do pełnych złotych odsetki mamy problem bo trzeba zmienić parametry żeby nie zaokrąglało....Jak robicie?
Proszę niech się ktoś wypowie ... prosze
ack

Napisano: 29 wrz 2015, 12:27

ale dlaczego źle? Ja mam podobnie. Wprowadziłam kwotę i większość zaliczył na odsetki a 0,70 NA ZWROT Z fa.I tak nie może być?
justa84

Napisano: 30 wrz 2015, 8:27

Proszę o namiary na serwer ftp w celu pobrania aktualizacji SR do wersji 2.1.2. Od czwartku nikt nie odpowiada, a na wszystkie wysłane na maile dostajemy po kilku dniach że problem rozwiązany a tak nie jest! Automatycznie nie widzi aktualizacji!
Nasz mail [email protected]
maggdam1

Napisano: 30 wrz 2015, 8:32

SYGNITY pisze:
Godzilla pisze:A po chłopsku? Jak chcę żeby zwrot do komornika z 17tego, który wpłynął na nasze konto 20tego policzyło mi po nowemu, to którą opcję wybieram? I czy nie pomerda mi to ustawienie reszty kont dłużników??
wówczas ustawiasz ten parametr na wartość "2". pozdrawiam
A nie wystarczy 1? I czy po rozliczeniu, mogę wrócić do parametru 0? Czy też, jeśli wrócę i przeliczę kiedyś w przyszłości, to zmieni mi rozliczenie?
Godzilla

Napisano: 30 wrz 2015, 10:00

witam. Robicie zwrot automatem po operacji przelicz odsetki na dzień, czy wprowadź zwrot?
vvvvvvvvvvvvv

Napisano: 30 wrz 2015, 12:46

jest wyjasnienie ministerstwa. Pomimo, że komornik wyegzekwował kasę od dłuznika przed 18 a do nas wpłynęło po 18 to rozliczamy po nowemu. Liczy się data wpływu do nas
abc123

Strona 11 z 11    [ Posty: 106 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x