85212 § 2010 - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 23 lip 2014, 8:40

Witam
Mam do Was pytanie. Jak sporządzacie sprawozdanie miesięczne ze składek zdrowotnych od świadczeń rodzinnych 85212 § 2010 to w faktycznym wykonaniu za okres sprawozdawczy I-VII 2014 - wpisujecie sumę zapłaconych faktyczne składek zgodnie z księgowością ( na dzień dzisiejszy mamy zapłacone składki do czerwca ) czy zgodnie z wydanymi decyzjami czyli I-VI 2014 + lipcowe wypłaty ?
Pozdrawiam
1984

Napisano: 23 lip 2014, 8:43

zawsze faktycznie zapłacone składki - uzgadniam z księgową
sprawozdanie I - VI ...skąd ten lipiec ?
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 23 lip 2014, 9:18

lipiec dlatego , ze sprawozdanie ma być sporządzone za okres od stycznia do lipca . Do tej chwili robiłam tak jak piszesz , ale koleżanki namieszały mi w głowie !
1984

Napisano: 23 lip 2014, 9:23

sprawozdanie za I- VI ... nie słuchaj koleżanek :) a namieszały bo może co innego im po głowie chodziło :lol:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x