CAS - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 23 lip 2014, 8:22

słuchajcie, wysylam zbior mam jedna miekka walidację odnosnie wyplaty nie całego wychowawczego i sprawozdanie jak wyslalam pisze niepoprawne, co robic
hania

Napisano: 23 lip 2014, 8:31

zc z miękkimi ja wysłałam .. ale sprawozdanie mus poprawić ...
dopiero wysyłasz ? czy cofnęli ci z UW ? jak cofnęli to w komunikacie masz co trzeba poprawić
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 23 lip 2014, 8:37

no wysylałam juz tydzien temu i zadnego komunikatu ale informacja z boku ze niepoprawne na czerwono
hania

Napisano: 23 lip 2014, 8:38

i jak poprawic cos co jest dobre bo chodzi o wychowawczy, ktory nie byl wyplacony w calosci
hania

Napisano: 23 lip 2014, 8:40

hania pisze:i jak poprawic cos co jest dobre bo chodzi o wychowawczy, ktory nie byl wyplacony w calosci
jak wysłałaś to nie możesz teraz nic poprawić .. albo dzwoń do UW niech ci cofną albo czekaj aż sami ci cofną
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 23 lip 2014, 8:43

no ale ciekawi mnie jak to poprawić, skoro dotyczy to tlyko wychowawczego wyplaconego za niepelny miesiac, spotklałas sie z tym
hania

Napisano: 23 lip 2014, 8:47

hania pisze:no ale ciekawi mnie jak to poprawić, skoro dotyczy to tlyko wychowawczego wyplaconego za niepelny miesiac, spotklałas sie z tym
nie :) u mnie też są dodatki za niepełny miesiąc ale ie mam komunikatu na ten temat ... ale ja zawsze sprawdzam w ten sposób, np.:
kwota za IV - kwota za III : liczba dodatków IV - liczba dodatków III =/< 400
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 23 lip 2014, 8:51

mam tlyko 1 miekka walidacje z tym wychowawczym tylko i siedze na szpilkach bo nie wiem co działac, a chcialam isc an urlop
hania

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x