Drogi Adamie29 nie mierz wszystkich jedna miarą!!!
Jestem Kierownikiem i w jutrzejszy dzień nie pobiegnę nigdzie niczego pić!!! Jutro będę pomagał pracownikowi wydawać żywność, muszę wprowadzić wywiady do "POMOST" i wystawić decyzje, ponadto czeka mnie podpisywanie przelewów aby klienci otrzymali zasiłki.
Więc zastanów się co mówisz i o kim mówisz.
Wszystkim wspaniałym pracownikom socjalnym życzę wytrwałości, dużo dystansu do siebie i swojej pracy a także aby w końcu nastał ten dzień w którym zostanie dostrzeżona nasza nierzadko ciężka praca. Mniej Narzekania więcej optymizmu. Przy okazji również życzenia dla pozostałych pracowników ops to nasze wspólne świeto więc cieszmy się z niego!!!!
,, Człowiek jest tyle wart co drugiemu pomoże ,, Wszystkim prawdziwym pracownikom socjalnym w Dniu Ich Święta życzę dużo siły , sumienności i wytrwałości w pomaganiu potrzebującym. Życzę również profesjonalnych, dobrych, wyrozumiałych i szanujących swych pracowników socjalnych kierowników, takich którzy pomagają swym podwładnym w rozwiązywaniu ludzkich problemów , a nie szukają na nich HAKÓW by ich zwolnić.
jestem kierownikiem i jutro mam dwie kontrole taki dublecik na dzień pracownika socjalnego...., mam jednak nadzieje na udany dzień dla pracowników socjalnych