a tak z ciekawości - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 03 gru 2015, 0:48

czy są jeszcze osoby ktore zrobily niewiele przyłaczen badz wszczec postopwan do komornikow jednym slowem brzydko mowiac nawalaja z terminami ?
i czy wysylaliscie odrazu do komornika decyzje wtedy co i do wierzycielki a nie dopiero razemz wnioskiem o przyłczenie
i czy do np. okresu 14/15 wysyłacie orygniał decyzji a w aktach zostawiacie kopie
i czy po umoerzeniu przez us Tytułu wykonawczego przesyłacie komornikowi jakas jego kopie>?

no i jeszcze jedno co z z ta prokuratiura i starostwem piszemy do nich?
sunshine
Starszy referent
Od: 09 lip 2015, 20:04
Zajmuję się:

Napisano: 03 gru 2015, 16:03

ja jeszcze ani jednego wniosku nie wysłałam do komornika. dopiero dziś dostałam upoważnienie od dyrektora i to takie, że zapewne zwrócą wszystko
Gość

Napisano: 03 gru 2015, 16:07

dyrektor to se może... Dyrektor nie jest organem w rozumieniu ustawy o pomocy osobom uprawnionym do alimentów
nowapa
Podinspektor
Od: 16 gru 2014, 11:47
Zajmuję się:

Napisano: 03 gru 2015, 16:37

a ja to nie wiem czy mi sie wydaje ze ja jestem tylko z tym do tylu i prawie nic w tej sparwioe a raczej niewiele zrobilam a wszyscy juz sa dalekow przodzie czy to faktycznie prawda U mnie podpisuje wojt i w zadne upowaznienioa sie nie bawimy
liluska

Napisano: 04 gru 2015, 10:07

U mnie też wójt :)
cizi

Napisano: 05 gru 2015, 22:09

ja tez jestem ze wszystkim do tylu:( orginał decyzji dla komornika wysylam jak robie wniosek o przylaczenie i nie wysylam kopi umorzen jakie przysyla us
ktos

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x