aborcja postęp

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
wakacje

Re: aborcja postęp

Post autor: wakacje »

przestań piep..yć
Nie ma wakacji

Post autor: Nie ma wakacji »

Nie ma wakacji od sumienia, sumienia nie można odłożyć na półkę. Ci, którzy tak robili byli m.in. autorami obozów koncentracyjnych i komór gazowych! Ci, którzy dzisiaj chcą zagłuszyć prawdę o przemyśle aborcyjnym nie chcą aby społeczeństwo ją poznało. Wszak od lat wmawiają biednym kobietom, że aborcja to dobro i ich prawo:

"Amerykański sąd zakazał stowarzyszeniu na rzecz ochrony życia poczętego publikacji dalszych materiałów filmowych, ujawniających krwawy proceder zabijania dzieci i handlu ich organami. Jak na razie opublikowano trzy filmy, które wywołały burzę w USA.

Sąd Najwyższy Kalifornii wydał tymczasowy nakaz sądowy, zabraniający Center for Medical Progress (CMP), stowarzyszeniu na rzecz ochrony życia poczętego, publikacji dalszych materiałów filmowych obnażających zbrodniczą działalność aborcyjnego koncernu Planned Parenthood.

To właśnie CMP upubliczniła nagrane ukrytą kamerą filmy, dowodzące, że aborterzy handlują częściami ciała zabitych przez Planned Parenthood dzieci. Ostatnie nagranie ukazuje kobieta, która pracowała w klinice skupującej ludzkie tkanki. "Im cenniejsza tkanka, tym więcej pieniędzy dostaniesz, więc jeśli uda ci się pozyskać mózg lub serce, to zarobisz więcej niż za tylko pępowinę. Myślę, że to zachęta, by pozyskać bardziej wartościowe tkanki i zarobić więcej" - ujawniła. Na nagraniu widać także tacę z częściami ciał zabitych nienarodzonych dzieci: z kończynami, sercami i innymi narządami wewnętrznymi.

Na poprzednich dwu filmach nagrano potajemnie osoby z kierownictwa Stem Express, firmy kupującej organy od Planned Parenthood. Mówiły one o pozyskiwaniu ludzkich tkanek i handlu częściami ciał dzieci, zabitych w wyniku aborcji. Szok w USA wzbudziło cyniczne zachowanie tych osób: o fragmentach ludzkich ciał opowiadały przy jedzeniu, śmiejąc się i żartując.

Wiadomo, że Centre for Medical Progress miał jeszcze opublikować przynajmniej 9 szokujących nagrań."
wakacje

Post autor: wakacje »

sumienie? z punktu widzenia religii- z naukowego punktu widzenia czyli dla mnie dla mnie to system wartości i tyle..Nie zaciągaj więc po swojemu.
vera_clara

Post autor: vera_clara »

Ale sensacja! Każdy katolik może otrzymać rozgrzeszenie po spełnieniu wymienionych warunków. TYlko tępy lewak tego nie wie. Okazanie miłosierdzia tym, którzy żałują i obiecują, że już nie powtórzą tego grzechu nie jest absolutnie równoznaczne z akcpetacją aborcji, co zdaje się próbuje tutaj sugerować tą wklejką tępy niemiecki lewak.
betonowy

Post autor: betonowy »

vera_clara pisze:Ale sensacja! Każdy katolik może otrzymać rozgrzeszenie po spełnieniu wymienionych warunków. TYlko tępy lewak tego nie wie. Okazanie miłosierdzia tym, którzy żałują i obiecują, że już nie powtórzą tego grzechu nie jest absolutnie równoznaczne z akcpetacją aborcji, co zdaje się próbuje tutaj sugerować tą wklejką tępy niemiecki lewak.
Mały pokaz miłosiernego katolickiego języka miłości. Zamiast tak wyrafinowanie wyzywać to może mu przykładem zaświeć - może się nawróci?
betonowy

Jeżeli już się o coś szczerze i gorliwie modlą, to zazwyczaj o to, żeby bliźniego jakaś krzywda spotkała.
vera_clara

Drugi tępy lewak odezwał się. Jak to mówią: uderz w stół a nożyce same się odezwą. Ja tępaku jestem niewierząca ale nawet ja znam kwestię rozgrzeszania w KK. Tylko kompletny id.iota może myśleć, że to jakaś rewolucja w KK. Widocznie katolicy modlili się, by ich Bóg odebrał rozum lewakom, bo jak widać id.iotów tam nie brakuje.
betonowy

Spokojne, spokojnie, zaraz siostra przyjdzie i da pigułkę.
vera_clara

No i jak betonowy, dostałeś już tą pigułkę? Było się przyznać, że jesteś na leczeniu :lol:
ODPOWIEDZ