ADOPCJA A ZASIŁEK PORODOWY - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 17 ]

Napisano: 03 lut 2010, 12:44

WITAM!
NIEDAWNO URODZIŁAM DZIECKO,PONIEWAŻ MAM BARDZO TRUDNĄ SYTUACJĘ I FINANSOWĄ I RODZINNĄ OSTATNIĄ DESKĄ RATUNKU DLA MOJEGO MALEŃSTWA(ŻEBY GODNIE ŻYŁO ,BO JA NIE JESTEM MU W STANIE TEGO ZAPEWNIĆ),BYŁO ODDANIE GO DO ADOPCJI.CZY W ZWIĄZKU Z TYM NALEŻY MI SIĘ PORODOWE?
~MARYŚKA

Napisano: 03 lut 2010, 12:57

porodowe??????
~m

Napisano: 03 lut 2010, 12:58

pewnie chodzi o becikowe...a czemu chcesz becikowe skoro oddałaś dziecko... nikomu nie należy się w tym kraju nic może najwyżej przysługiwac
~???

Napisano: 03 lut 2010, 13:14

JA JESTEM W SYTUACJI TOTALNIE ZŁEJ W DOMU JEST JESZZE 2 DZIECI I TE PIENIĄŻKI NAPRAWDĘ BY SIĘ PRZYDAŁY BO Z NIKĄD POMOCY Z OPIEKI MAM 200 ZŁ I OPRÓCZ TEGO TYLKO RODZINNE
~MARYŚKA

Napisano: 03 lut 2010, 13:26

a może żeby tak poprawić sytuację swoją to idźcie do pracy.
jak masz akt urodzenia dziecka to ci przysługuje ale moim zdaniem (prywatnie) to nie powinnaś dostać
~madzia

Napisano: 03 lut 2010, 13:36

możesz wystąpić jak masz akt to ci przysługuje ale zgadzams ie z madzia nie powinnas dostać nie powinnas wystepowac o becikowe z tytułu urodzenia dziecka ktore oddałas to niemoralne i nieważne jak to sobie tlumaczysz
~miki

Napisano: 03 lut 2010, 15:53

dziwne że na internet Cie stać.
~Karolina

Napisano: 07 lut 2010, 21:03

według mnie to wogóle wstyd że pytasz czy możesz wziąść takie świadczenie
~referent ops

Napisano: 15 lut 2010, 17:31

A ja uważam,że Ci się należy szacunek, bo nikt nie oddaje dziecka ot, tak sobie.I trzeba mieć wielkie serce, by to zrobić.A ktoś inny będzie najszczęśliwszym na świecie człowiekiem, chowając Twoje dziecko. Złoż wniosek o wypłatę becikowego, bo Ci się należy .W końcu znosiłaś te trudy ciąży i porodu.Naprawdę, dobrze zrobiłaś.A becikowe należy się z tytułu żywo urodzonego dziecka.
A Twoje dziecko jest i było żywe.
~alina

Napisano: 26 maja 2011, 1:24

tak zrób!
~tomek

Strona 1 z 2    [ Posty: 17 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x