aktualizacja wniosku AOON

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
ODPOWIEDZ
Marianna81
Stażysta
Zajmuję się: DO, KDR, STYPENDIA,
Kontakt:

aktualizacja wniosku AOON

Post autor: Marianna81 »

czy ktoś już robił aktualizację wniosku AOON w generatorze funduszu sokidarnościowego? bo wydaje mi się że nie ma takiej możliwości narazie?warm.-mazur.
Duszejkowa
Praktykant
Zajmuję się: PS
Kontakt:

Re: aktualizacja wniosku AOON

Post autor: Duszejkowa »

Robiłam, generatory są otwarte do edycji w określonych terminach, w małopolsce otrzymaliśmy wykaz terminów, kiedy będzie można dokonywać zmian :)
aga_stypendia
Referent
Zajmuję się: stypendia, pomoc społeczna
Kontakt:

Post autor: aga_stypendia »

Ja robiłam aktualizację wniosku, najpierw trzeba napisać do swojego Urzędu Wojewódzkiego o odblokowanie wniosku w celu aktualizacji i dopiero jak Ci go odblokują możesz robić poprawki.

"w małopolsce otrzymaliśmy wykaz terminów, kiedy będzie można dokonywać zmian :)" serio??? u nas tak nie było- woj.pomorskie
Duszejkowa
Praktykant
Zajmuję się: PS
Kontakt:

Post autor: Duszejkowa »

Info do Wojewody można dać w każdej chwili, jednak terminy odblokowania generatora w celu nasienia poprawek zgłoszonych i zaakceptowanych zostały określone. :)
Marianna81
Stażysta
Zajmuję się: DO, KDR, STYPENDIA,
Kontakt:

Post autor: Marianna81 »

a gdzie są te terminy podane?
aga_stypendia
Referent
Zajmuję się: stypendia, pomoc społeczna
Kontakt:

Post autor: aga_stypendia »

Duszejkowa pisze: 02 lip 2024, 12:28 Info do Wojewody można dać w każdej chwili, jednak terminy odblokowania generatora w celu nasienia poprawek zgłoszonych i zaakceptowanych zostały określone. :)
A gdzie to można zaleźć???? te terminy odblokowania???
ODPOWIEDZ