Aktywny samorząd 2013r.

~gosia

Re: Aktywny samorząd 2013r.

Post autor: ~gosia »

czy czekacie na oficjalne pismo z PFRON zanim zaczniecie działać z Aktywnym ?
~pcpr

Post autor: ~pcpr »

no raczej tak
~żółwik

Post autor: ~żółwik »

Czekamy, czekamy. Kierunki ogłoszone, ale do realizacji to jeszcze pewnie trochę czasu zejdzie jak do 28 lutego są wystąpienia o środki
~motylek

Post autor: ~motylek »

jeeest!!! na stronie 2 :-)
~janek

Post autor: ~janek »

Kolejne zagranie faul kochanego nic nie robiącego PFRON. Najlepiej przekazać powiatowi, niech głupcy się cieszą że mają co robić. Damy im ochłap w wys. 5 % A MY ZADOWOLENI ICH CO NAJWYŻEJ SKONTROLUJEMY I \"DO GÓRY BRZUCHEM\". PRZECIEŻ NA TAKICH WARUNKACH POWIATY NIE MOGĄ PODPISYWAĆ UMOWY. CIEKAWE CZY SIĘ OCKNĄ BO W ROKU UBIEGŁYM NAJPIERW OPROTESTOWALI A POTEM POSŁUSZNIE PODPISALI. A PFRON kwitnie nic nie robi a przekazując do powiatów i tak nie redukuje nawet jednego etatu(patrz budżet PFRON). SAMORZĄDY OBUDŹCIE SIĘ
~KASib

Post autor: ~KASib »

Dokladnie. Samorzady sie nie obudza, bo po co? Karza robic, to robimy i tylko narzekamy pod nosem. W tym AS jest od groma roboty, a gdzie obowiazki ktore mamy?? W mojej instytucji zajmuje sie wlasciwie sama jedna tym zakichanym programem. Ostatnim razem z dodatku, ktory mialam dostac, dostalam polowe, bo raptem sie okazalo ze musza mi zusy podwojnie odliczyc.
A teraz juz ludzie dzwonia, pytaja, a ja tylko odpowiadam ze nic nie wiem. Palcem nie rusze dopoki nie bede wiedziala za ile. Nie bede tak jak reszta glupich polakow, ktorzy boja sie wszystkiego i poslusznie wykonuja polecenia. Gdyby wszyscy mieli takie podejscie to inaczej by nasza praca wygladala.
~Anna

Post autor: ~Anna »

Ja nie dostałam z As nic, zadnej gratyfikacji finansowej i siedzę z tym programem sama. W nosie juz to wszystko mam...:-(((((
~prp

Post autor: ~prp »

ja tez sama i jakąś niewielką nagrodę a robiłam prawie wszystko sama przy ponad 60 wnioskach , no nie mówiac o sowich starych zadaniach!!!! tez mmi sie plakac chce!!!!
~prp

ja tez sama i jakąś niewielką nagrodę a robiłam prawie wszystko sama przy ponad 60 wnioskach , no nie mówiac o sowich starych zadaniach!!!! tez mmi sie plakac chce!!!!
~prp

ODPOWIEDZ