Aktywny Samorzad dla zainteresowanych - Stare tematy

Strona 3 z 4    [ Posty: 37 ]

Napisano: 26 lut 2013, 11:16

Mam takie pytanie, w jakiej wysokości zapotrzebowanie robicie na dofinansowanie dawnego STUDENTA? Jak liczycie? Mi wyszło, że na jedna osobę na dwa półrocza z maksymalnymi dofinansowaniami potrzebne by było ok 12.000 zł
~żółwik

Napisano: 26 lut 2013, 11:44

oświdczenia jako odrębne załączniki? a nie wystarczy treść tych oświadczeń na druku wystąpienia o przyznanie środków? podpisana przez osoby upoważnione do reprezentowania powiatu?
~nowa

Napisano: 26 lut 2013, 13:20

A propos oświadczenia na wystąpieniu w opisie końcowym podane jest: Oświadczenie Realizatora programu:
Oświadczam, że ..........................są zgodne z prawdą.
Oświadczam, że znane są mi zapisy...........i zobowiązuję się do ich stosowania.
Oświadczam, że w przypadku .....................programu „Aktywny samorząd”.
Oświadczam, że na dzień złożenia wystąpienia reprezentowany przeze mnie podmiot oraz jednostka organizacyjna odpowiedzialna za realizację pilotażowego programu „Aktywny samorząd” nie posiadają wymagalnych zobowiązań wobec PFRON, Zakładu Ubezpieczeń Społecznych, Urzędu Skarbowego oraz wobec organów i instytucji wykonujących zadania z zakresu administracji publicznej oraz zaległości w obowiązkowych wpłatach na PFRON.
W związku z powyższym uważam, że nie trzeba żadnych dodatkowych oświadczeń.
~Marzena

Napisano: 26 lut 2013, 13:31

tez mi się tak wydaje, w tamtym roku oświadczenia z zus i skarbówki były dopiero przy umowie
Kasia
~Kasia
VIP
Od: 29 mar 2007, 16:54
Zajmuję się:

Napisano: 26 lut 2013, 13:51

też sprawdziłam w ubiegłym roku również oświadczenia te ujęte były w wystąpieniu nie było konieczności składania oddzielnych oświadczeń
ania
~ania
VIP
Od: 18 maja 2011, 16:30
Zajmuję się:

Napisano: 26 lut 2013, 13:55

Teraz składamy 2 dokumenty:
1) wystąpienie o środki finansowe
2) oświadczenie o przystąpieniu do realizacji
Kasia
~Kasia
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 26 lut 2013, 14:04

a skąd macie druk oświadczenia przystąpienia do realizacji?
~pcpr

Napisano: 26 lut 2013, 14:07

nie otrzymaliśmy oficjalnej informacji z PFRON odnośnie realizacji Aktywnego w 2013r. na jakiej podstawie więc możemy złożyć wystąpienie o przyznanie środków? występowaliście do Zarządu Powiatu z prośbą o wyrażnie zgody na przystąpienie do programu? nie ma też żadnego oświadczenia o przystąpieniu tak jak było to w roku ubiegłym, więc kolejność zupełnie inna niż w ubiegłym roku, tylko w Porozumieniu jest inforamcja że ma ono charakter długofalowy?
~nowa

Napisano: 26 lut 2013, 14:09

Wczoraj dostałam na emaila od mojego oddziału PFRON (lubelski)
Dostaliśmy też wersję poglądową wniosku, z wkładkami na wszystkie zadania oraz informację o programie student (prawdopodobny rozkład wniosków na MODUŁ II) - ta informacja została opracowana przez pfron warszawa a oddział to rozsyła

Kasia
~Kasia
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 26 lut 2013, 14:28

Kasiu, czy mogłabym Cę prosić o przesłanie mi tych wzorów wniosków na maila [email protected]. Dzięki
~Majka1011

Strona 3 z 4    [ Posty: 37 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x