Aktywny samorząd Moduł II rozliczenie studenta - Aktywny Samorząd

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 01 paź 2018, 15:13

Dzień dobry wszystkim:)
Dzisiaj mija termin rozliczenia dofinansowań przez studentów. Wszyscy u nas jakoś tak w miarę bez problemów ogarnęli temat. Poza jednym chłopakiem.
Przyniósł podanie z prośbą o przesunięcie terminu rozliczenia ze względu na opieszałość uczelni....
dzwoniłam na uczelnię i na wniosek studenta w ciągu 14 dni wystawiają FV i zaświadczenia. Czyli.. zwyczajnie chłopak zapomniał.
Ręce opadają ale jak mniemam u was też pewnie nie brakuje takich rodzynków. Co robicie w takich sytuacjach?
wolfnash
Awatar użytkownika
Referent
Od: 02 mar 2016, 10:36
Zajmuję się: Rehabilitacja społeczna, WTZ, AS i wszytko co dorzucą w tym zakresie.

Napisano: 02 paź 2018, 7:51

Nie robiłabym sobie dodatkowej roboty, próbując udowodnić mu, że mnie oszukał. Przyjęłabym podanie o przesunięcie terminu, aczkolwiek powiedziałabym, że to ostatni raz taka akcja, bo dzwoniłaś na jego uczelnie i wiesz, jak jest ;)
PCPR-Trz
Awatar użytkownika
Referent
Od: 30 wrz 2016, 8:43
Zajmuję się:

Napisano: 02 paź 2018, 8:16

wolfnash - ten termin rozliczenia to sami sobie ustaliliście ? bo teraz się przestraszyłam, że jakiś odgórny termin jest narzucony :/
Moniuszko
Referent
Od: 09 lip 2017, 15:26
Zajmuję się: AS, DPS, ŚDS

Napisano: 02 paź 2018, 9:31

Dziękuję za odpowiedź :)
A termin wynika z zaświadczenia z uczelni. Jeżeli zakończenie semestru wyznaczone jest na dzień 16 września to dajemy 14 dni na przyniesienie dokumentacji rozliczeniowej.
wolfnash
Awatar użytkownika
Referent
Od: 02 mar 2016, 10:36
Zajmuję się: Rehabilitacja społeczna, WTZ, AS i wszytko co dorzucą w tym zakresie.

Napisano: 02 paź 2018, 9:39

aa to u mnie tak samo :)
Pozdrawiam :)
Moniuszko
Referent
Od: 09 lip 2017, 15:26
Zajmuję się: AS, DPS, ŚDS

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x