Aktywny samorząd Moduł II rozliczenie studenta

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wolfnash
Referent
Zajmuję się: Rehabilitacja społeczna, WTZ, AS i wszytko co dorzucą w tym zakresie.
Kontakt:

Aktywny samorząd Moduł II rozliczenie studenta

Post autor: wolfnash »

Dzień dobry wszystkim:)
Dzisiaj mija termin rozliczenia dofinansowań przez studentów. Wszyscy u nas jakoś tak w miarę bez problemów ogarnęli temat. Poza jednym chłopakiem.
Przyniósł podanie z prośbą o przesunięcie terminu rozliczenia ze względu na opieszałość uczelni....
dzwoniłam na uczelnię i na wniosek studenta w ciągu 14 dni wystawiają FV i zaświadczenia. Czyli.. zwyczajnie chłopak zapomniał.
Ręce opadają ale jak mniemam u was też pewnie nie brakuje takich rodzynków. Co robicie w takich sytuacjach?
Awatar użytkownika
PCPR-Trz
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: Aktywny samorząd Moduł II rozliczenie studenta

Post autor: PCPR-Trz »

Nie robiłabym sobie dodatkowej roboty, próbując udowodnić mu, że mnie oszukał. Przyjęłabym podanie o przesunięcie terminu, aczkolwiek powiedziałabym, że to ostatni raz taka akcja, bo dzwoniłaś na jego uczelnie i wiesz, jak jest ;)
Moniuszko
Referent
Zajmuję się: AS, DPS, ŚDS
Kontakt:

Post autor: Moniuszko »

wolfnash - ten termin rozliczenia to sami sobie ustaliliście ? bo teraz się przestraszyłam, że jakiś odgórny termin jest narzucony :/
Awatar użytkownika
wolfnash
Referent
Zajmuję się: Rehabilitacja społeczna, WTZ, AS i wszytko co dorzucą w tym zakresie.
Kontakt:

Post autor: wolfnash »

Dziękuję za odpowiedź :)
A termin wynika z zaświadczenia z uczelni. Jeżeli zakończenie semestru wyznaczone jest na dzień 16 września to dajemy 14 dni na przyniesienie dokumentacji rozliczeniowej.
Moniuszko
Referent
Zajmuję się: AS, DPS, ŚDS
Kontakt:

Post autor: Moniuszko »

aa to u mnie tak samo :)
Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ