Alimenty
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Alimenty
póki nic nie dostała to nic nie wliczasz
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ST/KDR
- Kontakt:
A co w momencie kiedy pani zlożyla wniosek i partner ma potrącenia z wynagrodzenia na rzecz zaległych alimentów? Powinna mi dostarczyc zaswiadczenie od komornika, że te potrącenia są rzeczywiście za zaległosci?
-
- Inspektor
- Zajmuję się: ŚW/FA/ST/DM
- Kontakt:
Czyli tak:
- jeśli dostała to wpisuje
- jeśli dostała mniej to wpisuje to co dostała czy wpisuje całość (przypominam nie ma komornika)?
- jeśli nie dostała nic to po prostu nie wliczam nic czy pisze mi kobitka jakieś oświadczenie, że nic nie dostała?
Akurat do pani się dodzwonić nie mogę i zapytać czy po prostu zapomniała wpisać ten dochód czy go faktycznie nie dostała
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Czyli tak:
- jeśli dostała mniej to wpisuje to co dostała czy wpisuje całość (przypominam nie ma komornika)?
- jeśli nie dostała nic to po prostu nie wliczam nic czy pisze mi kobitka jakieś oświadczenie, że nic nie dostała?
tak weź oświadczenie, czy w ogóle dostała i w jakiej wysokości, liczysz tylko to co w rzeczywistości otrzymała a nie to co na wyroku. Jak nic nie otrzymała to nic nie wliczasz.
tak weź oświadczenie, czy w ogóle dostała i w jakiej wysokości, liczysz tylko to co w rzeczywistości otrzymała a nie to co na wyroku. Jak nic nie otrzymała to nic nie wliczasz.
Oprócz Alimenty - Stypendia przeczytaj również:
pomoc w dokumentch
Jakie świadczenia pieniężne z pomocy społecznej doliczać do dochodu?
dochód z nowego zatrudnienia
jak policzyć
Wszczęcie postępowania - ujawniony staż
uczeń pełnoletni sierota
Weryfikacja ZUS
wzór wniosku do stypendium
zasiłek solidarnościowy
czy zasiłek pielęgnacyjny liczy się do dochodu
dokumenty do wniosku
wpływ CO-VID i Tarcz Antykryzysowych na procedury stypendialne
Zaległe alimenty
Zmiany w stypendiach w związku z epidemią