Amazis - Empatia@ - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 14 sty 2016, 11:08

*Ilona pisze:Rozmawiałam wczoraj z Panem (koordynatorem ds. Empati) z Śląskiego Urzędu wojewódzkiego i Pan wręcz błagał byśmy ruszyli z pisaniem skarg do Departamentu Informatyki Ministerstwa, Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej (może być za pośrednictwem UW), że system Empatia@ nie działa, macie uniemożliwioną pracę nad w nioskami, urzędu skarbowe nie odpiszą na wasze pisemne zapytania (tylko elektronicznie), jest praca całkowicie dezorganizowana itd....

I ja chyba Pana posłucham i dziś to zrobię

P.S. Dlaczego oni zlikwidowali te wzory oświadczeń strony o dochodach i składkach zdr. - to jest dla mnie niepojęte, a zwłaszcza w dobie gdy nic nie działa :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?:
Wysłaliśmy wczoraj zapytanie do Ministerstwa, poruszyliśmy sprawę braku oświadczeń, artykułu 23b ustawy i empatii.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 14 sty 2016, 11:18

małopolska proszę o przekazywanie uwag i inf. czy działa na email [email protected]
Basia xxxx

Napisano: 14 sty 2016, 11:20

Też na ten adres wysłaliśmy :D
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 14 sty 2016, 12:06

Rzućcie jakieś przykładowe pisemko o tej empatii, nie mam polotu dzisiaj na myślenie
Aggg

Napisano: 14 sty 2016, 15:59

A mi dzisiaj w końcu zwróciło zapytanie z EKSMOON i ZUS-u, skarbowy dalej nie odpowiada.
Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Zofia
Podinspektor
Od: 19 lut 2015, 12:39
Zajmuję się: ŚR

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x