Nie tylko tobie. Nie rozumiem jego sposobu liczenia. Próbowałam na konkretnym przypadku i dałam sobie spokój. To jakiś koszmar. A wytłumaczyć to ludziom nawet nie będę się starać-szkoda mojego zdrowia.
Ja pracuje na Amazisie. Na początku nie mogłam wyjść na kwotę jaką program mi wyliczył, ale po malutku doszłam. Co ciekawe to wynik "przeliczenia" jest widoczny dopiero w harmonogramie wypłat. Dobrze przelicza i odejmuje kwotę przekroczenia. Także wydaje mi się, że wszystko jest ok.
Amazis wszystko ładnie liczy:) a recznie tez spokojnie można to przeliczyc i sprawdzic czy dobrze wyszło.a ludziom to nie ma co tłumaczyc jak liczymy bo i tak tegoo nie zrozumieją;p Jeli by ktoś chciał jak sie liczy to moge wytłumaczyc;D
Ja w Amazis tego nie mogę wyliczyć
Zupełnie co innego wychodzi.
Powiedz Wika25 jaka jest zasada ( wzór na dojście do kwoty z Amazis) abym mógł zrozumieć "tok myślenia Amazis"
(podaj jakis przykład)
My mamy Ezar i jak przeliczyłam ręcznie to niby ok. Tylko pytanie - bo przyznał rozpoczęcie roku szkolnego w wysokości po 3,81 zł na jedno dziecko(uprawnione jest 2 dzieci) na okres od stycznia do października 2016 r. Tylko co w przypadku jak to starsze nie podejmie nauki od września 2016?
I dlaczego jak nie ma przekroczenia dochodu to wypłacamy jednorazowo (r. szkolny) a w przypadku zł za zł przez cały rok? Ludzie o co tu chodzi?