szybkie pytanie bo mam cwnego dłużnika twierdzi ze ma depresje nie będzie szukał w poslsce pracy ale podjechał audi Q7 pod ops na angielskich blachach i pytanie czy jest możliwość odebrania mu ale angielskiego prawa jazdy???
nie nie jestem zawistna bo mam wydaj misię że lepszy samochód niż to jego Q7 a na pewno nowsze facet jest poprostu wkurzającym cwaniaczkiem . Prędzej żal mi tych którzy wiem że gdzieś kombinują dorabiają przyjdą i są mili a nie tacy chamscy . Zaczął się pluć że popełni samobójstwo bo jest bezdomny ble ble ble takie tam o i podniósł mi ciśnienie a ja tego nie lubię BARDZO!!!!!
Elizka to tym bardziej że jest cwaniaczkiem to bym powiadomiła policję to prawo jazdy nie uprawnia go do kierowania pojazdami u nas musiałby mieć międzynarodowe żeby mógł tu i tu kierować,
ja bym jeszcze zadzwoniła do wydziału komunikacji i spytała czy ma polskie albo międzynarodowe prawko.
Ach to żeby jeździł u nas to musi mieć międzynarodowe prawo jazdy?? To jak to jest jak my jedziemy np do Włoch . Jade polskim samochodem z polskim prwo jazdy i co??? to jest nielegalne???